Városlista
2021. február 27, szombat - Ákos, Bátor

Hírek

2017. Március 20. 20:35, hétfő | Helyi sport
Forrás: Vas Tibor

Négy aranyérem a Toportyántúrán

Négy aranyérem a Toportyántúrán

Sikeresen szerepeltek a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai a Pálmonostorán rendezett IV. Toportyán túrán.

A Huszka József HE negyedik íjászversenye ezúttal új helyszínen a község határában található Kiss-tanyán került megszervezésre. A terep adottságait kiválóan kihasználó megmérettetésen, húsz célt kellett leküzdeni az íjászoknak célonként, három-három vesszővel. Az esős időjárás sajnos nem volt kegyes a versenyzőkhöz, de a nagyszerű csapattársak, a magyar puszta szépsége, a finom ebéd mindenért kárpótolta az íjászokat. A szervezők az eredményhirdetés előtt még egy lovasbemutatóval is kedveskedtek.

A versenyen hét fővel képviseltette magát a Fénypárducok Íjász Szakosztály. Versenyzőik közül négyen állhattak a dobogó legmagasabb fokára.

ifj. Fetter Tamás a mini fiú pusztai, Horváth Anna a gyerek lány pusztai, Horváth Csenge a gyerek lány vadászreflex, Vasné Köteles Anita a felnőtt nő pusztai kategóriában érdemelte ki teljesítményével az aranyérmet.

A Fénypárducok többi versenyzőjének eredményei:
Horváth Józsefné 5. lett a felnőtt nők között.
Felnőtt férfi pusztai kategóriában Vas Tibor az 5. , Papp Zoltán a 13. lett.

A Fénypárducok támogatói: Integrál ZRT. , Constantinum Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Kollégium

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 02. 16:53, kedd | Helyi sport

Kiskunfélegyházi triatlonosok elismerése

A Magyar Triatlon Szövetség Szakmai bizottsága 2021-es Héraklész válogatottba meghívta Papp Laurát, Csontos Dórát és Trungel-Nagy Zalánt.

2021. Január 15. 09:23, péntek | Helyi sport

Hat kiskunfélegyházi birkózó ősztől akadémián folytatja a sportolást

A Magyar Birkózó Szövetség tavaly létrehozta a Kozma István Magyar Birkózó Akadémiát (KIMBA).

2020. December 22. 12:42, kedd | Helyi sport

Évet értékeltek a Koppány Íjászok

Ebben az évben is értékelte munkásságát a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző és Sport Egyesület. Rendhagyó évet, rendhagyó versenyszezont zártak a Koppányok, és bizakodva néznek a 2021-es év felé.

2021. Február 27. 17:16, szombat | Belföld

Mélypontra kerültek az albérletárak

Bár éves szinten még bő 10 százalékkal csökkent a januári KSH-ingatlan.com lakbérindex, havi szinten már alig változtak a bérleti díjak, ami pedig arra utal, hogy elérhették a mélypontot.