Városlista
2024. június 9, vasárnap - Félix

Hírek

2014. Szeptember 12. 11:45, péntek | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Négy év alatt 757 új vállalkozás indult Félegyházán

Négy év alatt 757 új vállalkozás indult Félegyházán

A legmodernebb német technikai követelményeknek megfelelő autómosó épült a Csongrádi útban, a tűzoltóság szomszédságában.

A legmodernebb német technikai követelményeknek megfelelő autómosó épült a Csongrádi útban, a tűzoltóság szomszédságában. A létesítményt ma (szeptember 12-én) adták át a tulajdonosok és Kapus Krisztián polgármester.

Az elmúlt négy évben 34 százalékkal nőtt a helyi adóbevétel, ami azt jelenti, hogy a gazdaság folyamatosan fejlődött, sok vállalkozás indult és erősödött meg városunkban. Nőtt a munkahelyek száma, ennek bizonyítéka, hogy a Bács-Kiskun megyében Kiskunfélegyházán a legalacsonyabb a munkanélküliségi ráta. A technikai színvonalát tekintve Kelet-Európában egyedülálló autómosóval eggyel több, tehát 757 vállalkozás indult az elmúlt négy esztendőben városunkban – emelte ki beszédében Kapus Krisztián polgármester.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 09. 09:25, vasárnap | Helyi

Adathalász csalókra figyelmeztet az OTP

Az OTP arra figyelmeztette ügyfeleit, hogy adathalász csalók az átutalásokra automatikusan beállított napi limit megemelésére illetve a számlájukon található összeg elutalására próbálják rávenni őket

2024. Június 09. 09:21, vasárnap | Helyi

A vasúti átjárókon való áthaladás szabályaira figyelmeztet a MÁV és a rendőrség

Élet-halál kérdése a KRESZ szabályok betartása!

2024. Június 09. 08:48, vasárnap | Helyi

Színes programokban bővelkedett a Százszorszép ovi családi délutánja

A Százszorszép Óvodában mindig kitalálnak valamit, hogy szebbé, színesebbé és boldogabbá tegyék nemcsak a gyerekek, hanem szüleik, nagyszüleik életét is.

2024. Június 09. 08:46, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. június 9. - ÉVKÖZI 10. VASÁRNAP