Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2013. Május 31. 15:25, péntek | Helyi
Forrás: - Gulyás -

Négyszáz lovas a Nyeregszemlén

Négyszáz lovas a Nyeregszemlén

Pálosszentkúton gyülekeztek május 29-én az ország különböző pontjairól a Nyeregszemle III. Szabadidőlovas Találkozó és Családi Fesztiválra igyekvő lovasok

Pálosszentkúton gyülekeztek május 29-én az ország különböző pontjairól a Nyeregszemle III. Szabadidőlovas Találkozó és Családi Fesztiválra igyekvő lovasok, fogatosok, majd Puskás Antal plébános áldotta meg az útra kelőket és lovaikat.

Négyszáz lovas vesz részt május 31. és június 2. között a Nyeregszemle III. Szabadidőlovas Találkozó és Családi Fesztiválon, Kunszálláson. Kovács Imre polgármestertől megtudtuk, hogy a rendezvényre érkező mintegy 400 ló elhelyezésének feltételei adottak a Somogyi Lovas Szabadidőközpontban, a falu pedig házi meleg ételt biztosít a lovasoknak, a rendezvény mindhárom napján. A településen lovas polgárőrök igazítják útba a látogatókat.
A rendezvényre színvonalas programokkal várják az érdeklődőket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:08, csütörtök | Helyi

Figyelem!!! Több helyen útlezárás várható!

A Jogging Plus Sportegyesület és Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata futóversenyt rendez 2023. május 27-én délelőtt a tavalyi évhez hasonlóan.

2024. Május 16. 16:06, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 15. 19:13, szerda | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Hagyományőrző, kulturális, szórakoztató programok, kiállítások, sportesemények színesítik a városalapítók hete fesztiválját május 17. és 26. között.

2024. Május 15. 11:41, szerda | Helyi

Több mint két tonna romlott húst találtak egy kisteherautóban az M5-ösön

Több mint két tonna romlott húst találtak a pénzügyőrök egy túlsúlyos kisteherautóban az M5-ös autópályán - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerdán az MTI-t.