Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2015. Május 08. 16:00, péntek | Helyi
Forrás: Adrienn

Nem csak az idősek örömére…

Nem csak az idősek örömére…

Bárki megcsodálhatja a Nádasdy utcai Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézet Idősek Otthonának kertjét, mely dr. Ónodi Izabella kezdeményezésére újult meg a mai nap (május 8.) folyamán.

Bárki megcsodálhatja a Nádasdy utcai Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézet Idősek Otthonának kertjét, mely dr. Ónodi Izabella kezdeményezésére újult meg a mai nap (május 8.) folyamán.

Dr. Ónodi Izabella elmondása szerint a kerület képviselőjeként és a művelődési és szociális bizottság elnökeként ugyanúgy, mint nőként a szívén viselte mindig is az idősek életét. Ennek köszönhetően indultak meg a kertszépítési, parkgondozási munkálatok a Nádasdy utcai Otthonban is. A növények az önkormányzat kertészeinek jóvoltából kerülnek helyükre, de ezzel még nem ér véget a megújulás! A meglévő padok rendbetétele és újabb padok és szemetes kukák kihelyezése is meg fog történni a közeljövőben, csakúgy mint a kertben lévő hársfák metszése is.

Őszre pedig újabb növényekkel, virágokkal fog gazdagodni a kert, ezáltal még szebb és barátságosabb lesz. Reméljük sokak örömére fog szolgálni ez a megújulás és gyönyörködve fognak végigballagni a szép növények mellett az idősek otthona lakói és a járókelők egyaránt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 19:13, szerda | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Hagyományőrző, kulturális, szórakoztató programok, kiállítások, sportesemények színesítik a városalapítók hete fesztiválját május 17. és 26. között.

2024. Május 15. 11:41, szerda | Helyi

Több mint két tonna romlott húst találtak egy kisteherautóban az M5-ösön

Több mint két tonna romlott húst találtak a pénzügyőrök egy túlsúlyos kisteherautóban az M5-ös autópályán - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerdán az MTI-t.

2024. Május 14. 10:58, kedd | Helyi

A kiskőrösi Petőfi Szülőház és Emlékmúzeum nyerte az Év emlékhelye díjat

Átadták az Év emlékhelye díjat, amelyet 11 pályázó közül a Petőfi Emlékmúzeum nyert el.

2024. Május 14. 10:47, kedd | Helyi

Lakitelek - Felavatták Yunus Emre török költő szobrát

A török irodalom meghatározó, 13. században alkotó személyiségének állítottak emléket a Hungarikum Ligetben.