Városlista
2022. október 2, vasárnap - Petra

Hírek

2011. Július 23. 07:33, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Nem lőttek Putnokon

Nem lőttek Putnokon

A pénteken elkészült szakértői vélemény szerint nem fegyverből kilőtt lövedék okozta azt a két lyukat, amit egy putnoki ház kapuján találtak szerda este.

A borsodi kisváros egyik házából szerda este fél 8 körül érkezett riasztás a rendőrségre, mely szerint két lövést hallottak a lakók, és a ház kapuján két golyó okozta lyukat is találtak. A rendőrök még aznap este megkezdték a helyszíni szemlét, amelynek során lövedéket nem találtak, majd a sötétedés miatt befejezték a munkát, és csak pirkadatkor kezdték újra. A kapun talált lyukakat szakértők vizsgálták meg, és a péntekre elkészült eredmények szerint azokat nem fegyverből leadott lövések okozták. (lm)

HavariaPress

Címkék: fegyver

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 02. 11:01, vasárnap | Kék hírek

Az Egyesült Királyságból irányították az unokázós csalásokra specializálódott bűnszervezetet

A Gyulai Járási Ügyészség - többek között - minősített csalások és pénzmosás bűntette miatt emelt vádat egy bűnszervezet 15 tagja ellen, akik un. unokázós csalásokat valósítottak meg.

2022. Október 02. 10:21, vasárnap | Kék hírek

Megpróbálta megerőszakolni a nőt, végül kirabolta

2022. Szeptember 29. 12:40, csütörtök | Kék hírek

Néhány centin múlt a tragédia - Nem vette észre az autós a rollerest

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a szabálysértési eljárást azzal a járművezetővel szemben, aki nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó személy részére.

2022. Szeptember 29. 09:07, csütörtök | Kék hírek

Több autónak is nekiütközött az ittas sofőr a 471-es úton

A rendőrök befejezték a 471-es főúton történt baleset vizsgálatát. A megalapozott gyanú szerint a hajdúsámsoni férfi ittasan ült volán mögé, majd nem sokkal később balesetet okozott.