Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2017. November 17. 16:55, péntek | Helyi
Forrás: Németh Márk

Nemzetközi díjakat kapott a Fornetti

Nemzetközi díjakat kapott a Fornetti

Az energiahatékonyság növeléséért és kiemelkedő menedzseri munkáért járnak az elismerések.

A fenntartható működésért tett erőfeszítéseinek elismeréseként „Excellence in Sustainability Innovation” (A fenntarthatósági innováció kiválósága) díjat kapott a Fornetti a Dubaiban megrendezett World Sustainability Congress rendezvényen. A számos világcéget és azok vezetőit díjazó kongresszuson Bánhidi Attila, a Fornetti Csoport ügyvezetője, kereskedelmi és marketingigazgatója, az Aryzta AG CEE kereskedelmi igazgatója a „Sustainable Professional of the Year for Innovative Business Model” (Az év innovatív üzleti modellje – fenntarthatósági szakember) elismerésben részesült.

„A Fornetti nagy lépéseket tett az utóbbi években a környezetet kevésbé terhelő – elsősorban energetikai – megoldások elterjesztésére a vállalatcsoporton belül. Ezért nagyon örülünk, hogy az innovációs üzleti modelljeink megvalósításáért tett erőfeszítéseink nemzetközi elismerésben is részesültek” – mondta Bánhidi Attila. Elmondta: a vállalatcsoport üzemeiben – úgy Magyarországon, mint Romániában – az elmúlt egy évben bevezették az ISO 50001 energiairányítási rendszert, amelynek révén az üzemek jelentősen mérsékelni tudták a péksütemények gyártásához és fagyasztásához szükséges energiaigényeket, illetve növelték az üzemek energiahatékonyságát. „Vállalatunk a fenntarthatóság és energiaközpontúság szemléletmódjának népszerűsítésének elkötelezett támogatója, mely tevékenysége során kötelezettséget vállal arra, hogy hosszú távon növeli energiateljesítményét, és folyamatos korszerűsítési folyamat keretében növeli energiahatékonyságát” – mondja Bánhidi Attila.

A díjakat odaítélő World Sustainabilty nemzetközi szakmai szervezet üzleti, non-profit és kormányzati szektorokat bevonva gyűjti, terjeszti és honorálja a világszerte kifejlesztett legjobb fenntarthatósági gyakorlatokat. A szervezet évente rendezett konferenciájának idén Dubai adott otthont; az esemény védnöke Mohammed Bin Rashid al Maktoum sejk, az Egyesült Arab Emirátusok miniszterelnöke volt. A díjátadón többek között olyan nemzetközi márkák vezetői vehettek át elismeréseket különböző kategóriákban, mint a Huawei, az Ericsson, a SAP vagy a Dubai Airport. A Fornetti a BrandTrenddel együttműködésben készítette el díjazott pályázatát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.