Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2017. Február 21. 09:56, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Őrizetben a két kiskunfélegyházi garázda

Őrizetben a két kiskunfélegyházi garázda

A tiszakécskei rendőrök 40 perc alatt beazonosították és elfogták a kiskunfélegyházi gyanúsítottakat.

Két ismeretlen férfi 2017. február 20-án 20 óra körül az egyik tiszaalpári presszóban szóváltásba keveredett a vendégekkel. Egyikük az épület előtt pofon ütött és megrúgott egy férfit, miközben a társa egy másik vendéget bántalmazott, majd autóval elhagyták a helyszínt. A sértettek az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedtek.

A tiszakécskei rendőrök az adatgyűjtések eredményeként beazonosították a feltételezett elkövetőket, akiket 20 óra 40 perckor a Tiszaalpárról kivezető úton elfogtak. K. Zsolt 45 éves és F. Tamás 25 éves kiskunfélegyházi lakosokkal szemben a Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécske Rendőrőrs munkatársai garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A nyomozók - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként hallgatták ki őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 10:58, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Pünkösdvasárnap, a Szentlélek kiáradásának főünnepe – 2024. május 19.

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)