Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2020. Február 25. 12:37, kedd | Helyi
Forrás: Adrienn

Összesereglettek egy közös mulatságra a vőfélyek és a lakodalmi zenészek

Összesereglettek egy közös mulatságra a vőfélyek és a lakodalmi zenészek

Évről-évre egyre nagyobb a sikere a Sarlós Boldogasszony plébániája által szervezett Vőfély- és Zenésztalálkozónak.

Idén közel hétszázan vásároltak vacsorajegyet a rangos összejövetelre, melyet február 22-én tartottak a Constantinum Intézmény sportcsarnokában. Mint ahogy azt Rónaszéki Gábortól, az Ótemplom plébánosától megtudtuk, immáron hetedik alkalommal rendezik meg jótékonysági célzattal a találkozót, melynek fő szervezője idén is Kiss Zoltán, aki másodmagával (tizennégy éves fiával) népszerűsítette a szakmát a megjelent tizenhat vőfély mellett.

A bálból származó bevételt az Ótemplom elavult szőnyegeinek cseréjére, illetve a plébánia kertjében található közösségi udvar szabadtéri színpadának megépítésére szeretnék fordítani.

A lakodalmi hangulatot idéző esten a helybeli és a gátéri, csongrádi, szentesi, csengelei, kecskeméti, kiskunhalasi, ballószögi, budapesti, szanki, szabadkai, valamint a Jászboldogházáról érkezett vőfélyek mellett három zenekar és egy DJ is bemutatkozott, akik biztosították a finom falatok elfogyasztása után hajnalig a talpalávalót.

(Képek: Fábián Adrienn)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.