Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Január 08. 10:01, csütörtök | Helyi
Forrás: varos.kiskunfelegyhaza.hu

Pályázzon házi szennyvízhálózat kiépítésének szociális támogatására

Pályázzon házi szennyvízhálózat kiépítésének szociális támogatására

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata (6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 1.) pályázatot hirdet házi szennyvízhálózat kiépítésének szociális támogatására.

Pályázati felhívás

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata
6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 1.

Pályázatot hirdet

Házi szennyvízhálózat kiépítésének szociális támogatására

Pályázók köre
Házi szennyvízhálózat kiépítésének szociális támogatásában (a továbbiakban: támogatás) részesülhet az a személy

  1. akinek a háztartásában az egy főre jutó havi nettó jövedelem nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 200%-át, egyedül élő esetében az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 250 %-át, és házi szennyvíz beemelő nem szükséges a beruházáshoz
  2. akinek a háztartásában az egy főre jutó havi nettó jövedelem nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 300%-át, egyedül élő esetében az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 400 %-át, és házi szennyvíz beemelő szükséges a beruházáshoz

A támogatás háztartásonként (lakásonként) csak egy személy részére, csak egy alkalommal és – amennyiben egy ingatlanon több lakás van – csak a házi szennyvízhálózat lakáshoz tartozó részének kivitelezésére állapítható meg.

A támogatás mértéke
A pályázat keretében megítélhető támogatás mértéke a kivitelezés számlával igazolt költségének 100%-a, legfeljebb azonban 50.000-Ft, átemelő berendezés szükségessége esetén 100.000-Ft.

A pályázati adatlap benyújtása
A támogatás iránti pályázatot a pályázati adatlap kitöltésével, az abban foglalt tartalmi és formai követelményekkel, az ott megjelölt mellékletekkel együtt a Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Jegyzői Iroda Szociális Csoportján - II. emelet 74. szoba - (a továbbiakban: Szociális Csoport) személyesen, vagy törvényes képviselő útján ügyfélfogadási időben, vagy postai úton kell benyújtani 2015. március 16-ig. A határidő elmulasztása jogvesztő.

A pályázat elbírálásának módja:
A Képviselő-testület által átruházott hatáskörben a Művelődési és Szociális Bizottság bírálja el a beérkezett pályázatokat a benyújtási határidő lejártát követő 15 napon belül, figyelembe véve a költségvetésben rendelkezésre álló keretösszeg nagyságát, mely alapján Kiskunfélegyháza Város Polgármestere személyre szólóan egyedi határozatokat hoz.

A pályázat elbírálásának határideje: 2015. március 31.

A pályázat benyújtásához szükséges pályázati adatlap letölthető:

http://varos.kiskunfelegyhaza.hu/index.php?option=com_content&view=featured&Itemid=59

Dr. Ónodi Izabella
Művelődési és Szociális Bizottság
Elnöke

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 07:39, hétfő | Helyi

Már csak Bács-Kiskun vármegyében maradt érvényben a tűzgyújtási tilalom

A csapadékos időjárásnak köszönhetően csökkent a tűzveszély, ezért csütörtöktől Bács-Kiskun vármegye kivételével mindenütt visszavonják a tűzgyújtási tilalmat

2024. Április 29. 07:37, hétfő | Helyi

Élvezzük ki a nyárias időt, amíg lehet

Anticiklon alakítja a következő napok időjárását is, majd csütörtökön nedvesebb levegő érkezik, és többfelé fordulhat elő zápor, zivatar az országban.

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA