Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Március 13. 17:14, hétfő | Helyi
Forrás: parkoloplaza.hu/hu

Parkolópláza – könnyű, egyszerű parkolás

Parkolópláza – könnyű, egyszerű parkolás

Könnyedén leveheti válláról a parkolással járó gondokat, így kizárólag csak az utazás örömére koncentrálhat. A budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől a Ferihegyi parkolás könnyen megoldható.

Egyedi teremgarazsainkban semmilyen külső környezeti tényező – vihar, jégeső – nem rongálhatja gépkocsiját. Így teljesen biztonságos a reptéri parkolás. Ha a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér közelében keres parkolási lehetőséget, ne hagyja ki ezt a lehetőséget! A Parkoló Pláza mindössze 3 km-re található a reptértől, amelyhez 0-24 órás ingyenes busz transzfer biztosítja az ügyfelek szállítását.

Amennyiben igénybe veszi szolgáltatásunkat, távolléte alatt szinte 100% biztonságban tudhatja autóját, nem kell aggódnia sem az időjárás viszontagságai, sem a lopások miatt. Válassza a legegyszerűbb parkolást: utazása alatt autóját a legkedvezőbb áron a legjobb kezekben tudhatja. Budapest felől a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre tartva az Üllői út, a 4-es Főút Vecsési találkozásánál a kettős körforgalomnál lehajtunk Vecsés irányába. Parkolónk megközelítése az M0-ás autópálya irányából: M3-as felől érkezve a 37 km kő Gyáli kijáratánál, M5-ös felől érkezve 37 km kő Vecsési kihajtónál. Ügyfeleinknek a repülőgép indulása előtt legalább 1,5 órával, feladós poggyász esetén 2 órával korábban kell a parkolóba érkezni. A Parkoló Pláza reptéri parkolónk egyszerűen megközelíthető az M0-ás segítségével az M1, M7, M5, M3 autópálya felől is.

Online egyszerűen pár lépésben is foglalhat parkolóhelyet: válassza ki mely parkolóhelyre tart igényt teremgarázsra, vagy szabadtéri helyre van-e szüksége. Pár alapvető adatot kell csupán szolgáltatnia, a parkolóba való érkezés időpontját, illetve az utasok létszámát kell megadnia a foglalás befejezéséhez. Minden megkezdett nap díjköteles, az árak a reptéri transzfert valamint a reptéri behajtási díjat is tartalmazzák. 24.00 óra után a hazaérkező vendégeink 03:00-ig, a parkolóba érkezőknek 22-től nem számítják az adott napot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Tavaszi zsongás a főtéren

Színes virágkavalkáddal, kézműves termékbemutatóval és vásárral, valamint táncos-zenés előadásokkal köszöntötték a tavaszt Kiskunfélegyházán április 27-én.

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.