Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Április 03. 18:00, péntek | Életmód
Forrás: proaktivdirekt.hu

Pózolj, mint egy szuperhős

Pózolj, mint egy szuperhős

A szuperhősök úgy látszik, hogy tudtak valamit, amikor megálmodták az úgy nevezett szuperhősös beállást. A kutatók megdöbbentő tapasztalatokra tettek szert, amikor az erőtől duzzadó pózt tanulmányozták.

A szuperhősök - és kitalálóik - úgy látszik, hogy tudtak valamit, amikor megálmodták az úgy nevezett szuperhősös beállást.

A kutatók megdöbbentő tapasztalatokra tettek szert, amikor az erőtől duzzadó pózt tanulmányozták. Az emberek pedig vevők rá: a szelfik után ez lesz a következő fotóposztolós trend.

Egy Harvard-i kutatás szerint, ha 2 percig szuperhős pózban - erőteljesen, kis terpeszben, ökölbe szorított kezedet a csípődre helyezve, előre, kissé felfelé nézve - állsz, annak mérhető pozitív eredményei vannak. Első sorban az önbizalom területén. A kutatás szerint 8%-kal nő a tesztoszteron szint, és 25%-kal csökken a stressz hormon szintje, a kortizol.

A tanulmány szerint a viselkedésünkre is hatással van a póz, mivel sokkal nagyobb kockázatot merünk vállalni, ha előtte 2 percig így álltunk. Egy nehéz szituáció, állásinterjú vagy kínos beszélgetések előtt tehát nincs más dolgod, mint ebben az erőteljes pózban állni!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.