Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2013. November 05. 11:47, kedd | Helyi
Forrás: BMRFK

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette Sz. Péter 19 éves kiskőrösi lakost.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette Sz. Péter 19 éves kiskőrösi lakost. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. július 22-én 21 óra és július 23-án 4 óra közötti időben ellopott egy kiskunfélegyházi üzlet előtt, lezárt állapotban parkoló személygépkocsit.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya tiltott prostitúciós tevékenység miatt szabálysértési őrizetbe vette B. Anikó 20 éves kecskeméti lakost, aki 2013. november 4-én 10 óra 50 perckor az 54-es számú főúton, védett övezetben szexuális szolgáltatást kínált anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály idegenrendészeti eljárást kezdeményezett két afgán állampolgárral szemben, akiket 2013. november 4-én 7 óra 15 perckor az 5412-es számú út 14.000 méterszelvényénél fogtak el a járőrök. A külföldiek magyarországi jogszerű tartózkodásukat igazolni nem tudták, ezért tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt előállították őket. A férfiak menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, őket a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal békéscsabai menekülteket befogadó állomására szállították.

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában egy közúti közlekedési baleset személyi sérüléssel, nyolc anyagi kárral végződött.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)

2024. Május 17. 09:46, péntek | Helyi

A MÁV kérése - Ha pünkösdkör utazik, váltsa meg már most vonatjegyét!

Május 19-én, vasárnap az ünnepnapi, 20-án a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok, 21-én pedig már a megszokott munkanapi menetrend érvényes.