Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2013. November 11. 16:30, hétfő | Helyi
Forrás: BMRFK

Rendőrségi hírek Félegyházáról

Rendőrségi hírek Félegyházáról

Körzeti megbízott a tolvaj nyomában

1. Körzeti megbízott a tolvaj nyomában

Bíróság elé állítást javasol a rendőrség az ellen a férfi ellen, aki egy műhelyből lopott szerszámokat.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya nyomozást folytatott lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy 2013. szeptember 19. és október 1. közötti időben egy tiszaalpári telephelyen betört az egyik műhelybe és onnan szerszámokat lopott el. A helyi körzeti megbízott nemcsak a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható M. Balázs 31 éves bokrosi lakost fogta el, hanem az ellopott szerszámokat is visszaszolgáltatta a sértettnek. M. Balázs gyanúsítotti kihallgatásakor a bűncselekmény elkövetését elismerte. A kiskunfélegyházi rendőrök a nyomozást befejezték, a keletkezett iratokat 2013. november 11-én bíróság elé állítási javaslattal küldik meg a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészségnek.

2. Bosszúból megváltoztatta a jelszavakat

Információs rendszer vagy adat megsértése vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást szeptember 17-én ismeretlen tettes ellen a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A feljelentő kiskunfélegyházi nő szerint ismeretlen személy augusztus 1. és szeptember 16. közötti időben jogosulatlanul belépett elektronikus postafiókjába, valamint az egyik közösségi oldalon regisztrált fiókjába. Az elkövető a sértett tudta és beleegyezése nélkül mindkét internetes belépési jelszavát megváltoztatta, ezzel hozzáférhetetlenné tette számára a két információs rendszer használatát. A nyomozók beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható N. Zoltán 34 éves kiskunfélegyházi lakost, aki a nő korábbi élettársa volt. A férfi kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Tettét azzal magyarázta, hogy megharagudott volt élettársára, és bosszúból változtatta meg a jelszavakat. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást november 11-én befejezte, a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldi meg a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak: