Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2017. November 13. 15:27, hétfő | Helyi
Forrás: Cserkó Fanni

Sikeres volt a KÖSZI nyitórendezvénye

Sikeres volt a KÖSZI nyitórendezvénye

A KÖSZI klub örömmel számol be, az igen sikeres bemutatkozó buliról.

Nagy meglepetés volt számunkra, hogy nem csak a helyi fiatalok, hanem a szegedi és környező településeken élők körében is érdekelt volt a rendezvény. A Heaven Diner, a Süveges Autósiskola, a Sirius Club, a Varázskuckó, és a Félegyházi Termál Parkfürdő nagylelkű felajánlásainak köszönhetően, a résztvevő fiatalok értékes ajándékokkal gazdagodtak. Ám ez még nem minden! Az elmúlt héten a KÖSZI tagjai épp hogy kipihenték a fáradalmakat, egy következő programba vágtak bele. A csapat egy új taggal bővült, és a fiatal fiú, máris feladta a leckét. Barátaival egy karaoke estet szeretne megvalósítani a közgazdasági szakközépiskola tornatermében. A KÖSZI a kezdeményezés mellé állt, és társzervezőként vesz részt a rendezvényen, melynek időpontja, november 23. Minden kedves és vállalkozó szellemű érdeklődőt várunk, de nem csak mikrofonnal! A fiatalok számára elhelyezünk egy ötletdobozt, jegyzettömbökkel és tollakkal. Így tesszük lehetővé, hogy még több programot meg tudjunk valósítani a jövőben.

Cserkó Fanni
ifjúságsegítő
Kiskunfélegyházi Önkéntes Szervező Ifjúság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.