Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2014. Augusztus 24. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: - szerk. -

Sokat spórolhat, ha gondolkodik

Sokat spórolhat, ha gondolkodik

Spóroljon ahol tud, hogy költekezhessen, amikor muszáj. Átgondoltan biztosan több ezer forintot is meg tud spórolni beiskolázáskor. Íme néhány tipp, hogyan.

Tervezze meg a vásárlást!
Készítsen listát, mit kell beszerezni szeptemberre, de még a listakészítés előtt nézze át csemetéje szekrényeit, fiókjait. „Szűz” füzetek, könyvborítók, alig használt zsírkréta előkerülhet éppúgy, mint olyan póló, ami tavaly még nagynak tűnt. Ezeket már nem kell megvásárolni. A felszabaduló pénz viszont lehetővé teszi, hogy egy-két „luxuscikket” – például illatos radírt, pókemberes noteszt, drágább mappát – vásárolhassanak a lurkó nagy örömére.

Hirdetési portálokon is érdemes körülnézni!
Akár az eredeti ár töredékéért beszerezhetnek alig használt iskolaszereket vagy íróasztalt, számítógépasztalt. Természetesen ezeken az online oldalakon ön is bármikor hirdethet olyan holmikat, amelyekre gyerekének nincs már szüksége.

Nagyobb testvérek, rokon, gyerekek használt, de még jó állapotban lévő iskolaszerei, ruhái komoly összegek kiadásától menthetik meg. Bátran kérdezze meg a rokon szülőket még augusztusban, mit tudnak felajánlani. Így nem áll elő az a helyzet, hogy megveszi a kötelező olvasmányt, ám szeptemberben az unokatesó is hoz egy példányt belőle.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 09:49, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. május 12. – Urunk mennybemenetele főünnep

2024. Május 12. 09:47, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. május 12. - URUNK MENNYBEMENETELE

2024. Május 10. 16:56, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 10. 16:54, péntek | Helyi

Vasárnap lesz a májusi vásár Félegyházán

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. Piac- és Vásárüzemeltetési részlege tájékoztatja a vásárlókat és az árusokat, hogy a Kiskunfélegyházi Országos Állat és Kirakodó vásár időpontja: 2024. május 12. (vasárnap).