Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Május 30. 15:44, péntek | Helyi
Forrás: BAON

Szabadlábon a Mercedes-gyárat bombával fenyegető trió

Szabadlábon a Mercedes-gyárat bombával fenyegető trió

Bilincsben érkeztek és szabadon távoztak a Kecskeméti Járásbíróságról azok a lajosmizsei férfiak, akik hétfőn bombariadót csináltak a kecskeméti Mercedes-gyárban.

Egyelőre szabadlábon védekezhet az a három lajosmizsei férfi akik hétfőn bombariadót csináltak a Mercedes-gyárban. Mint arról beszámoltunk: a 17 éves György a 30 éves Zs. Ábel és a 26 esztendős L. Pál felbujtására telefonált hétfőn kevéssel fél 1 előtt a 112-es segélyhívóra azzal, hogy a Mercedes-gyárban bomba fog robbanni. A gyárat kiürítették, a termelés leállt. A rendőrök átvizsgálták a területet, de bombát nem találtak. Másnap elfogták a gyanúsítottakat, akik a pénteki pénteki bírósági meghallgatásukig őrizetben voltak.

A három férfi bilincsben, vezetőszáron érkezett meg a Kecskeméti Járásbíróságra, szemmel láthatóan nagyon idegesek, feszültek voltak. A nyomozási bíró a férfiakat előbb együtt, majd külön-külön hallgatta meg. A döntés értelmében azonban a bíróság nem látta szükségesnek a gyanúsítottak előzetes letartóztatását, így a három férfi – akik ellen közveszéllyel fenyegetés miatt folyik eljárás – szabadon távozhatott a bíróságról. Az ügyészség fellebbezett a döntés ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak: