Városlista
2024. június 23, vasárnap - Zoltán

Hírek

2024. Június 09. 08:48, vasárnap | Helyi
Forrás: Cs.Adrienn

Színes programokban bővelkedett a Százszorszép ovi családi délutánja

Színes programokban bővelkedett a Százszorszép ovi családi délutánja

A Százszorszép Óvodában mindig kitalálnak valamit, hogy szebbé, színesebbé és boldogabbá tegyék nemcsak a gyerekek, hanem szüleik, nagyszüleik életét is.

Az intézmény sikeresen pályázott Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata Művelődési és Szociális Bizottsága által kiírt pályázatára, melynek köszönhetően anyagi támogatásban részesültek, így a június 4-én tartott családi délutánt még szórakoztatóbbá tehették a megjelentek számára.

A Léghajó Meseszínház kedvcsináló zenés-táncos interaktív előadása után számos kikapcsolódási lehetőség nyílt a gyerekek és hozzátartozóik számára. Így például ugrálóvár és arcfestés is színesítette a programok sorát. Az óvoda mögötti füves részen pedig a Monster Truck óriási csodamasinák kápráztatták el nemcsak a gyerekeket, hanem szüleiket és hozzátartozóikat is.

Természetesen harapnivalóból és szomjoltóból sem volt hiány, melyről a szülői közösség tagjai gondoskodtak. Palacsinta, Fornetti sütemények és paprikás krumpli került az asztalra, melyekből kiadós lakoma kerekedett mindazok számára, akik megéheztek a friss levegő és a mozgalmas programok hatására.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 23. 15:39, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. június 23. - ÉVKÖZI 12. VASÁRNAP

2024. Június 23. 15:38, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. június 23. - ÉVKÖZI 12. VASÁRNAP

2024. Június 22. 18:07, szombat | Helyi

Közös gyakorlással ünnepelték a Jóga Világnapját Kiskunfélegyházán

Hat oktató irányításával gyakoroltak együtt a jóga iránt érdeklődők a Jóga Világnapja alkalmából június 22-én (szombaton) a Hősök Parkjában.

2024. Június 22. 07:35, szombat | Helyi

A száraz időjárás kedvez az aratásnak

Az elmúlt napok nagyrészt száraz időjárása kedvez az aratásnak, de a forróság az érésben lévő búzának sem tesz jót - írta a HungaroMet Zrt. agrometeorológiai elemzésében.