Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2017. Január 04. 11:48, szerda | Helyi
Forrás: FBH-NP Közszolgáltató Nonprofit Kft.

Tájékoztató a fenyőfagyűjtés rendjéről

Tájékoztató a fenyőfagyűjtés rendjéről

Az FBH-NP Nonprofit KFT ezúton kívánja tájékoztatni a Tisztelt kiskunfélegyházi lakosságot, hogy 2017. január hónapban kettő alkalommal végez díjmentes fenyőfabegyűjtést.

A fenyőfákat az ingatlan előtti közterületre szíveskedjenek kihelyezni a gyűjtési napon reggel 7 óráig és az elszállítás időpontjáig az ingatlan előtt kint hagyni oly módon, hogy azt a begyűjtést végző gépjármű meg tudja közelíteni és kézi erővel mozgatható legyen.

Kérjük, hogy a kidobásra ítélt karácsonyfákat minden díszítő elemtől szíveskedjenek megszabadítani, mert a későbbi hasznosítást, valamint a begyűjtést akadályozza az idegen anyag.

Fenyőfa begyűjtésének időpontjai:

  • 2017. január 9-13-ig
  • 2017. január 23-27-ig

FBH-NP Közszolgáltató Nonprofit Kft.

(Fotónk illusztráció!)

Címkék: begyűjtés, fenyőfa

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)

2024. Május 17. 09:46, péntek | Helyi

A MÁV kérése - Ha pünkösdkör utazik, váltsa meg már most vonatjegyét!

Május 19-én, vasárnap az ünnepnapi, 20-án a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok, 21-én pedig már a megszokott munkanapi menetrend érvényes.