Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.

Az országos bajnokságnak a Salgótarjáni Városi Sportcsarnok adott otthont. Ezen a terem íjászaton dobogóról lőttek a versenyzők, 28 célra egy lövéssel. A pályán lőhető távra kihelyezett 3/D-s állatok voltak.

Eredmények:
Vadászreflex íjjal: Zoboki Csenge 1., Országos Bajnok lett, Balanyi Sándor a 9. helyen végzett.
Modern pusztai íjjal: Bicskeiné Csányi Mária Országos Bajnoki 3. helyezett, Szeibert Imre pedig a 11. helyen zárta a bajnokságot.

2024.03.23-án Fekete Boglárka a Pusztavacsi Parkerdőben megrendezésre kerülő 2024 évi Közép-Magyarországi 3D versenysorozat I. fordulóján vett részt. A megmérettetés a HDH-IAA szabályzat szerint zajlott, egyéni módosításokkal. Nagyon szép idő jellemezte a versenyt, ami nagyon pozitív volt mert a célok eléggé nehezek voltak, becsapós távokkal.

Eredmény: Fekete Boglárka modern pusztai íjjal a dobogó legfelső fokára álhatott mert első helyen zárta a versenyt.

2024.03.24-én Délvidéken, Horgoson jártak a Koppányok a Sólyompróba verseny sorozat első állomásán. A határon odafelé fél órát, visszafele viszont másfélórát kellet várakozniuk a Koppányoknak. Csepergős eső fogadta a versenyzőket, de nem szegte kedvüket az sem, mert amikor a verseny elkezdődött, már esőmentes, kissé szeles, kissé napsütéses borongós idő mosolygott rájuk. A napot Csatlós Norbert által készített finom bukta evésével kezdte a csapat, erőgyűjtés gyanánt.
A szervező Apollon Íjászkör volt, a megmérettetést 11 órakor indították el. A szervező kihasználta a pálya minden adottságát, mert lőttek felfele, lefele és lőttek 30-40 méterre kitett célokra. Kihívást jelentett a pálya a versenyzőknek.

Eredmények:
Vadászreflex íjjal: Zoboki Csenge 1., Füleki Imre 5. helyezést ért el.
Modern pusztai íjjal: Bicskeiné Csányi Mária 1., Füleki Bianka 1., Csatlós Norbert 8., Nagy Zoltán 17. helyen zárta a versenyt.

Kis Mónika
Koppány íjász

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.