Városlista
2023. december 10, vasárnap - Judit

Hírek

2023. Szeptember 21. 21:31, csütörtök | Helyi

Természetvédelmi vetélkedő a Péteri-tónál

Természetvédelmi vetélkedő a Péteri-tónál

A Batthyány Lajos Általános Iskola 3 főből álló csapata is részt vett a Petőfiszállási Kistérségi Természetvédelmi Vetélkedőn szeptember 20-án szerdán.

A csapat tagjai: Nagy Dominik 7.a, Berecz Ábel 6.a, és Gulyás Olívia 5.a osztályos tanulók. A szervezés fantasztikus volt, családias hangulatban és fogadtatásban részesültek a gyerekek és nevelőik. Két órás sétát tettek a Péteri-tó melletti tanösvényen, ahol sok fontos információhoz jutottak Molnár László természetvédelmi őrkerület vezető előadásával. Ismerkedtek a környék növény- és állatvilágával, majd az iskolában elfogyasztott ebéd után egy játékos feladatsor megoldása volt a program. Diákjaink helyezést nem értek el, de jól érezték magukat, sok élménnyel zárták a napot.

Forrás: Kovács Ágnes

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 10. 10:28, vasárnap | Helyi

Fellobbant a lángja a második gyertyának is városunk adventi koszorúján

Városunk adventi koszorújának második gyertyáját a Kiskunfélegyházi Szent Benedek PG Két Tanítási Nyelvű Technikum és Kollégium igazgatója, Rokolya Csaba gyújtotta meg december 9-én.

2023. December 10. 09:55, vasárnap | Helyi

Megnyitott a mézeskalács meseváros kiállítás

Az adventi időszak szívet melengető hagyományává vált Kiskunfélegyházán, hogy mézeskalácsból mesevárost építenek a szorgos kezű városlakók és az intézmények, illetve cégek, vállalkozások dolgozói.

2023. December 10. 09:21, vasárnap | Helyi

Átvették díjaikat a szilveszteri futás rajzpályázatának nyertesei

Kupát, oklevelet, ajándékcsomagot és saját rajzuk lenyomatával díszített pólót kaptak ajándékba a XXXII. Jótékonysági Jogging Plus Szilveszteri futás, „Rollsped-futam”, utcai futóverseny rajzpályázatának nyertesei.

2023. December 09. 19:08, szombat | Helyi

Luca-napi családi napot rendeztek Félegyházán

A Móra Ferenc Művelődési Központ minden évben megrendezi Luca-napi mulatságát, melyre mindig nagyon sok érdeklődő ellátogat.