Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2012. Július 28. 11:11, szombat | Kék hírek
Forrás: MTI

Ötfős család sérült meg egy balesetben Solt közelében

Ötfős család sérült meg egy balesetben Solt közelében

Egy ötfős család minden tagja megsérült, amikor az autójuknak nekiütközött egy őket előző személygépkocsi szombat reggel az 51-es főúton Solt és Harta között – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Mihályné Bornemisza Eleonóra tájékoztatása szerint a tököli család a főút 93. kilométerszelvényénél szenvedett balesetet, eddig tisztázatlan körülmények között. A karambol következtében a család autója az út menti árokba sodródott
A járművet vezető 26 éves férfit a kiérkező mentők az elsődleges információk szerint súlyos, a mellette ülő 31 éves nőt, valamint egy hátul utazó 24 éves férfit és két gyereket – egy 10 éves, illetve 3 éves fiút – könnyű sérülésekkel szállították a kalocsai kórházba. Az ütközést előidéző gépkocsi 33 éves budapesti sofőrje sértetlenül úszta meg a balesetet – tette hozzá az alezredes
A sajtószóvivő jelezte: az érintett útszakaszon jelenleg félpályás lezárás mellett folyik a helyszínelés.

Címkék: Baleset-közúti

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.