Városlista
2021. szeptember 21, kedd - Máté

Hírek

2021. Szeptember 13. 14:00, hétfő | Helyi
Forrás: F. Adrienn

Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is

Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is

Óriási érdeklődés kísérte szeptember 11-én is a Libafesztivál kulturális-, sport-, gasztronómiai-, egészségügyi és különféle szórakoztató programjait.

A nagyszínpadon és a kisszínpadon is egymást követték az előadók, a Korona utcai klubház udvarban igazi gyermekkuckó alakult ki, ahol bábszínházi előadással kedveskedtek a legkisebbeknek. Nagy sikere volt a napos liba simogatónak is, ahol mindkét napon gyermekek sokasága dajkálhatta a pelyhes apróságokat. A felnőtteknek igazi hangulat-teremtő volt a VII. Kunsági Néptánc Találkozó, de a fesztiválhoz kapcsolódó főzőverseny látogatottsága is rekordot döntött.

A Kossuth utcán felállított pavilonok körül mindkét napon számos nézelődő és vásárló akadt, az asztaloknál pedig egymásnak adták át a helyet a megéhező-megszomjazó fesztiválozók. Az esti koncerteket szintén óriási látogatottság jellemezte.

A megpróbáltatások, a bezárások és korlátozások után végre egy kicsit el tudtuk felejteni, hogy mennyi kellemetlenség ért minket az utóbbi időben. A fesztivál színes programjai lehetőséget adtak arra, hogy végre ki tudjunk kapcsolódni és önfeledten, félelmek nélkül tudjunk részt venni a rendezvény forgatagában, újra meg tudjuk ölelni barátainkat, ismerőseinket és megálljunk beszélgetni velük. A szervezők idén is kitettek magukért, hiszen gazdag programkínálatukból mindenki talált magának valót. Sőt, az időjárásra sem lehetett senkinek panasza, mert kegyeibe fogadta a nyárutó hangulatos rendezvényét.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 21. 08:50, kedd | Helyi

Ezért drágultak meg valójában a növényvédő szerek

A soha nem látott gabonadrágulás után az inputanyagárak is az egekbe szálltak, a növényvédő szerek árai például 8 százalékkal emelkedtek meg az előző szezonhoz képest

2021. Szeptember 21. 08:48, kedd | Helyi

Szeptemberi feladatok a kertben

Szeptember sem áll meg az élet a kertben, hiszen bőven akad tennivaló ilyenkor is.

2021. Szeptember 20. 09:17, hétfő | Helyi

150 év távlatára tekintettek vissza

A Szent Benedek PG Két Tanítási Nyelvű Technikum és Kollégium fennállásának 150. évfordulóját ünnepelte szeptember 18-án (szombaton).