Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Szeptember 13. 14:00, hétfő | Helyi
Forrás: F. Adrienn

Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is

Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is

Óriási érdeklődés kísérte szeptember 11-én is a Libafesztivál kulturális-, sport-, gasztronómiai-, egészségügyi és különféle szórakoztató programjait.

A nagyszínpadon és a kisszínpadon is egymást követték az előadók, a Korona utcai klubház udvarban igazi gyermekkuckó alakult ki, ahol bábszínházi előadással kedveskedtek a legkisebbeknek. Nagy sikere volt a napos liba simogatónak is, ahol mindkét napon gyermekek sokasága dajkálhatta a pelyhes apróságokat. A felnőtteknek igazi hangulat-teremtő volt a VII. Kunsági Néptánc Találkozó, de a fesztiválhoz kapcsolódó főzőverseny látogatottsága is rekordot döntött.

A Kossuth utcán felállított pavilonok körül mindkét napon számos nézelődő és vásárló akadt, az asztaloknál pedig egymásnak adták át a helyet a megéhező-megszomjazó fesztiválozók. Az esti koncerteket szintén óriási látogatottság jellemezte.

A megpróbáltatások, a bezárások és korlátozások után végre egy kicsit el tudtuk felejteni, hogy mennyi kellemetlenség ért minket az utóbbi időben. A fesztivál színes programjai lehetőséget adtak arra, hogy végre ki tudjunk kapcsolódni és önfeledten, félelmek nélkül tudjunk részt venni a rendezvény forgatagában, újra meg tudjuk ölelni barátainkat, ismerőseinket és megálljunk beszélgetni velük. A szervezők idén is kitettek magukért, hiszen gazdag programkínálatukból mindenki talált magának valót. Sőt, az időjárásra sem lehetett senkinek panasza, mert kegyeibe fogadta a nyárutó hangulatos rendezvényét.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.

2024. Április 23. 16:25, kedd | Helyi

Növényvédelmi permetezés

2024. Április 23. 10:37, kedd | Helyi

Vonat és autó karambolozott Kiskunfélegyháza külterületén

A Csongrádi úti tanyák megállóhely közelében történt a baleset.