Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Január 26. 08:35, kedd | Helyi
Forrás: koponyeg.hu

További enyhülés várható

További enyhülés várható

A párás reggelek után kitisztul a levegő és enyhe, szélcsendes idő várható, helyenként előforduló minimális csapadékkal a hét többi napján is.

3 napos előrejelzés (Kiskunfélegyháza)

Kedd
Erősen felhős, párás, főleg északkeleten tartósan ködös időre számíthatunk. Hajnalban gyenge ónos eső, napközben elszórt zápor, szitálás kialakulhat. Reggel szinte szélcsend lesz, napközben is csak kissé élénkül meg a délnyugati szél. A legalacsonyabb hőmérséklet -5 és +2 fok között alakul, délután +1 és +7 fok közötti értékeket mérhetünk. Melegfronti hatás várható.

Szerda
Hajnalban ismét többfelé képződik sűrű köd, mely a Dunától keletre eső tájakon tartósan megmaradhat. A Dunántúl nyugati és déli részén ezzel szemben megszűnik a párásság és kisüt a nap. A délnyugati szél sokfelé megélénkül. A hőmérséklet csúcsértéke +5, +6 fok körül alakul (a tartósan ködös tájakon lesz a leghidegebb).

Csütörtök
A továbbra is élénk délnyugati, nyugati szél hatására még nagyobb területen szűnhet meg a párásság és süthet ki a nap. Kora tavaszias idő valószínű a keleti tájakat leszámítva (itt megmaradhat a ködfelhőzet), 5-10 fokos csúcsértékkel.

Péntek
Gyenge hidegfront érkezik, melynek hatására átmenetileg megnövekszik, majd csökken a felhőzet. Délután napsütés is valószínű. Elszórtan, főleg északon fordul elő zápor. Az északnyugati szél több helyen megerősödik. 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombat
Változóan felhős lesz az ég, legalább néhány órás napsütéssel. Csapadék nem valószínű. A déli, délnyugati szél élénk lesz. A hőmérsékletben nem lesz változás, marad a kora tavaszias enyheség.

Vasárnap
Erősen felhős, délután már borult lesz az ég. Szórványosan lehet eső, záporeső. Mérséklődik a légmozgás. A maximális hőmérséklet +9 fok körül alakul.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.