Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Január 14. 12:14, kedd | Belföld
Forrás: Alfahír

Továbbra is a szennyműsorok a legnézettebbek

Továbbra is a szennyműsorok a legnézettebbek

A Való Világ 6 vitte a prímet vasárnap este, mivel ezt volt a legnézettebb műsor annak ellenére, hogy az RTL II csak minden második háztartásban fogható.

Hiába tett be egy új típusú műsort a TV2 a kora esti idősávba, és tolta kicsit hátrább az eddig kivállóan teljesítő Édes életet, a módosítás az első heti eredmény alapján nem mondható átütő sikernek. A tavalyi év végén kényelmesen 20 százalék felett teljesítő reality közönségaránya számottevően visszaesett.

Tavaly, a nehézkes indulás után az RTL Klub ügyesen húzta fel az egyik legerősebb műsorává az Éjjel-nappal Budapestet, amely a Barátok közttel kiegészülve nyerő duót alkotnak. Az Édes élet ugyan a csatorna átlagához képest jól teljesített, de tipikusan az egy fecske nem csinál nyarat történet volt, mert sem előtte, sem utána nem tudott más programok nézettségéhez hozzátenni.

A helyzetet bonyolítja, hogy az RTL Klubon ugyan az eddig megszokott műsorok futnak, ám annak leánycsatornáján, az RTL II-n immár a ValóVilág 6 szériáján látható estéről estére. A valóságshow pedig közönségkedvenc műfajnak számított az elmült években. Az első adás alapján pedig elmondhatjuk, hogy a ValóVilág idősávjában (19:00-20:54 közötti időszak átlagában) nem volt nézettebb csatorna az RTLII-nél a 18-49 évesek körében.

A vasárnap esti adás a 18-49 évesek körében 15,6 százalékos SHR-t hozott az RTLII-nek, amivel megverte a TV2-n vele szemben sugárzott Naplót (12,6%) és a Mindenképpen talán című vígjátékot (12,8%) is. Ennek azért is van kiemelt jelentősége, mert az RTLII mindössze a magyar háztartások 52%-ban fogható.

VV Éva: VV Charlotte egy ribanc

Forrás: mfor.hu - alfahir.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során