Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Augusztus 10. 14:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: - Adrienn -

Tudta, hogy a szeplő fiatalít?

Tudta, hogy a szeplő fiatalít?

Akinek van, gyakran utálja, akinek nincs, festet magának néhányat. Trendi lett ugyanis a szeplősség.

Tavasszal jelentek meg a kifutón az erősen szeplős modellek, és rögtön divatot teremtettek. Talán azért, mert sokan a fiatalsághoz kapcsolják a szeplősséget. Általában kisgyermekkorban még nincsenek szeplők az arcon aztán a kamaszkorban egyeseknél megjelennek. Felnőttkorra legtöbb esetben eltűnnek, bár van, aki végleg szeplős marad.
A szeplősség pár hónap alatt akkora divattá vált, hogy makulátlan arcú sztárok ún. szeplőceruzával rajzolnak magukra apró pöttyöket, illetve a sminkesük készít nekik természetesnek ható „rozsdás” arcot. A Lancome és a Chanel már forgalmaznak szeplőceruzát (nálunk még nem kapható), amivel az igaziakhoz megtévesztésig hasonló szeplőket kreálna a hölgyek maguknak. A szemöldökceruza is jó lehet e célra, ha a szemöldök színénél pár árnyalattal halványabb.

Hogy készítsen szeplőt?
Mindkét lealapozott orcáját pöttyözze be, de tartsa szem előtt, hogy a kevesebb több.
A ceruza hegyelegyen tompa, különben természetellenes lesz az eredmény.
Ha kész az alkotás, finoman nyomkodja meg a terület ujjbeggyel, majd kevés porpúderral rögzítse. Végül minimális pirosítót is tegyen fel.
A műszeplősök nagyon vigyázzanak, hogy arcukat még féletlenül se dörzsöljék vagy simítsák meg később, mert elkenik a szeplőket és ezzel kisebb katasztrófát okozhatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.