Hírek
2014. Június 04. 19:20, szerda |
Helyi
Forrás: Fábián Adrienn
Tupperware Főzőklub

Ismét sok finomság készült a Tupperware Főzőklubban. A mai menü: zöldborsókrémleves, rakott karfiol-brokkolival, túrógaluska, párolt zöldségsaláta, hús- és zsemlegombóc vadasmártással, a desszert pedig házi fagyi!
Ma (június 4-én) 17 órai kezdettel nekiláttak a Tupperware Főzőklub tagjai a legújabb receptjeik kipróbálásához.
Ezúttal a menü: zöldborsókrémleves, rakott karfiol-brokkolival, baconos-hagymás túrógaluska, párolt zöldségsaláta, hús- és zsemlegombóc vadasmártással, a desszert pedig házi joghurtos eperfagyi mentával, citromhéjjal.
Ismét megtelt a Művelődési Ház klubterme a háziasszonyokkal és természetesen a sütés-főzés ínycsiklandó illatával. Jó hangulatban telt a délután, amelyen a Tupperware edények legújabb kollekciója is bemutatásra került. Természetesen, vásárolni és rendelni is lehet az edényekből ezeken a rendezvényeken.
Szívesen látnak minden Érdeklődőt a minden hó első szerdáján megrendezésre kerülő Főzőklubban, mely minden alkalommal a Művelődési Házban 17 órakor kezdődik.
Kapcsolódó galéria
Ezek érdekelhetnek még
2025. Április 30. 14:11, szerda | Helyi
Koppányok Versenyben
Vannak íjászok, akiknek az íjászat a hagyományőrzés egyik formája. Vannak íjászok, akiket az íjászat, mint sport ragadott magával, és szeretik az íjászat adta kihívásokat.
2025. Április 30. 14:08, szerda | Helyi
Anyakönyvi hírek
Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.