Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Szeptember 26. 14:07, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Kis Mónika

Turul Koppány sikerek

Turul Koppány sikerek

2019. szeptember 22-én Hódmezővásárhelyen versenyeztek a Turul Koppány Íjászai az Ormos Gábor Emlékversenyen, amely egyben a DAR 3D Versenysorozat 5. forduló is volt.

A verseny 5. állomása a MISZ DAR 3D 2019-es versenysorozatnak a része, így a versenyszabályok ahhoz és a HDH-IAA rendszerhez igazodtak. A megmérettetésnek Hódmezővásárhely külterületén, a Bodzási út végénél kezdődő ártéri erdő adott otthont. Az íjászoknak 24 célon két egyenértékű lövést kellett leadnia. A következő eredmények születtek:

Modern pusztai íj kategóriában: Zoboki Bontod 1., Kovács Máté 1., Szeibert Imre 4. Kovács László és pedig a középmezőnyben végzett.

Szintén 2019. szeptember 22-én, Baracson a Skorpió Nyilai HÍE íjászversenyén vettek részt a Koppányok, a Scorpion Three Topics elnevezésű versenyen. A kibővített Skorpió íjászpályán 3 témakörben lőhettek meg a résztvevők történelmi versenyekről ismert célokat: 7 terepíjász, 7 történelmi vagy állat sziluett és 7 db 3-d célt. Egy körben, 3 lövéssel. Egyedi szabályrendszerrel és kategóriakiosztással.

Eredményeik: ifj. Fetter Tamás 1., Fetterné Nagy Tünde pedig a 12. helyen zárta a versenyt, mindketten modern pusztai íjjal lőttek.

Kis Mónika
Koppány Íjász

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.

2024. Április 22. 11:36, hétfő | Helyi sport

A hétvégén is bizonyítottak a félegyházi birkózók

A hétvégén válogatott versenyzőink mérettették meg magukat különböző nemzetközi versenyeken határon innen és túl.