Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Január 18. 11:00, vasárnap | Helyi
Forrás: - Adrienn -

Tuti tippek fázósoknak

Tuti tippek fázósoknak

Állandóan vacog? Nem csak időskorban érezzük azt, hogy nehezen viseljük el a téli hideget. Lehet oka a rossz vérkeringés, de genetikai örökletesség is szerepet játszhat benne.

Az alábbiakban adunk pár tippet, hogy könnyebben felmelegedjen és édesebb legyen az álma.

Forró fürdő
Bármennyire átfázottan érkezik is haza, egy illóolajos forró fürdő képes úgy átmelegíteni, hogy mire kiszáll a kádból, már teljesen jól érezze magát. Levendula, kamilla, zsálya, fenyő, rózsaolaj egyaránt jó választás.

Melegvizes palack
Ha az ágyban is fázik, esetleg rázza a hideg, nagyanyáink bevált „gyógyszere” a meleg vizes palack, a termofór. Könnyebb álomba szenderülünk, ha jó meleg veszi körül. Autóban jó megoldás az elektromos ülésfűtés.

Zokni az ágyban
Sokan vannak, akiknek az ágyban is fázik a lábuk. Ennek oka lehet az időskor, a rosszabb keringés, vagy egyszerűen csak az, hogy kitakaróznak és lábuk már órákig fázott, mire felocsúdnak. Aludjon zokniban és a kellemes meleg a reggeli ébredésig elkíséri.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 07:39, hétfő | Helyi

Már csak Bács-Kiskun vármegyében maradt érvényben a tűzgyújtási tilalom

A csapadékos időjárásnak köszönhetően csökkent a tűzveszély, ezért csütörtöktől Bács-Kiskun vármegye kivételével mindenütt visszavonják a tűzgyújtási tilalmat

2024. Április 29. 07:37, hétfő | Helyi

Élvezzük ki a nyárias időt, amíg lehet

Anticiklon alakítja a következő napok időjárását is, majd csütörtökön nedvesebb levegő érkezik, és többfelé fordulhat elő zápor, zivatar az országban.

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA