Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. November 14. 17:10, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti

Újra Magyarországra érkezik a Harlem Globetrotters

Újra Magyarországra érkezik a Harlem Globetrotters

Májusban újra Magyarországra érkezik a Harlem Globetrotters, a világ leghíresebb kosárlabda-showcsapata.

A szervezők csütörtöki tájékoztatása szerint a sorozatban 94. turnészezonját megkezdő csoport legújabb, "Pushing the Limits" elnevezésű világkörüli útjának keretében május 19-én a Tüskecsarnokban mutatja be a kosárlabdázás legnagyobb trükkjeit. Az érdeklődők több mint kétszáz észak-amerikai helyszínen, valamint további harminc országban láthatják majd a 21 világrekorddal rendelkező Harlem Globetrotterst.

Az együttes legutóbb tavaly áprilisban járt Magyarországon. Műsora ötvözi a cirkusz, a színház és a komédia eszközeit a sporttal. Több helyszínen előadják majd például a teljesen elsötétített pályán a "Magic Circle" (Bűvös kör) labdaadogató bemelegítésüket, amely során csupán csak egy világító Baden kosárlabda szolgáltatja az egyedüli fényforrást.

A rajongóknak lehetőségük lesz aláírások és közös fotók begyűjtésére, és azt is megtanulhatják, hogyan kell az ujjuk hegyén pörgetni a labdát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.