Városlista
2021. október 20, szerda - Vendel

Hírek

2021. Október 13. 16:04, szerda | Helyi
Forrás: F. Adrienn

Városunk vezetői is gratuláltak az újdonsült Európa-bajnoknak

Városunk vezetői is gratuláltak az újdonsült Európa-bajnoknak

Csányi József polgármester és Balla László alpolgármester a Polgármesteri Hivatalban fogadták a Kiskunfélegyházi 3K Sportegyesület Európa Bajnokságot megjárt magyar válogatott versenyzőit, Papp Laurát és Trungel-Nagy Kolost.

Kötetlen beszélgetés keretei között a fiatalok és edzőjük Bozsó István élménybeszámolót tartottak az elmúlt heti törökországi Európa Bajnokságról, ahol Trungel-Nagy Kolos csapatban aranyérmes, egyéniben legjobb magyarként 5. helyezett, Papp Laura pedig egyéni 16. helyezett lett. Beszéltek az utazásról, a versenyhelyszínről illetve a verseny lefolyásáról. Csányi József polgármester érdeklődve hallgatta a beszámolót és részletesen kifaggatta a fiatalokat, akik örömmel mesélték el miképpen zajlik egy-egy verseny, milyen távokat kell teljesíteniük az egyes számokban.

Balla László alpolgármester elmondta, városvezetésünk kiemelt figyelmet fordít a helyi fiatalok elért eredményeire és elkötelezetten támogatja a kiváló teljesítményt nyújtó sportolókat.

A beszélgetés végén az eredményes sportolók és edzőik ajándékban részesültek. (Kornokovics Györgyi családi rendezvény miatt nem tudott jelen lenni.)

(Képek: Fábián Adrienn)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 20. 11:39, szerda | Helyi

Tájékoztató katasztrófavédelmi gyakorlatról

2021. Október 20. 11:10, szerda | Helyi

Idei évben is támogatja a nagycsaládosokat a kiskunfélegyházi önkormányzat

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata az idei évben is támogatja a nagycsaládosokat valamint a 2021. évben született újszülöttek családjait.

2021. Október 20. 09:07, szerda | Helyi

Robotsebészet Magyarországon

Az Országos Onkológiai Intézet (OOI) és a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet konzorciumának projektje keretében két robotsebészeti eszköz és két modern ultrahangkészülék kerül beszerzésre.

2021. Október 19. 19:37, kedd | Helyi

Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen

2021. október 16-án rendezték meg immár 20. alkalommal a Pék Hagyományőrző Versenyt, állandó helyszínén a Közép-magyarországi ASZC Pesti Barnabás Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskolában.