Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Október 09. 08:12, szerda | Helyi
Forrás: Csányi József polgármester

Vasárnap választunk

Vasárnap választunk

Most csak öt év telt el az előző választások óta és október 13-án, vasárnap ismét választunk.

Ezúttal az a tét, hogy kiknek a kezébe tesszük a következő fél évtizedre szeretett városunk, lakóhelyünk, otthonunk sorsát. Dönthetünk szimpátia vagy politikai meggyőződés alapján, vélt vagy valós erényeket jutalmazva, hibákat büntetve … Vagy egyszerűen csak azért, mert van véleményünk, és azt – legalább a szavazófülke magányában – képviselni kívánjuk. Tulajdonképpen mindegy miért tesszük, de tegyük meg! Menjünk el vasárnap választani!

Az összes választás közül az önkormányzati szavazás érinti talán a leghúsbavágóbban az átlagember életét és mindennapjait. A voksolók többségének akarata dönti el a polgármester és az ő közvetlen munkatársai, az önkormányzati képviselők személyét.

Aki nem szavaz, lemond arról, hogy befolyása legyen a végeredményre. Lemond arról, hogy befolyása legyen a város fejlődésére, közhangulatára, fejlesztéseire. Hogy milyen irányban folytatódik Félegyháza története.

Az élet számos alkalommal bebizonyította már, hogy nincsenek előre lefutott játszmák. A meccs végeredménye egészen addig változhat, amíg le nem fújják. Egy gól mindent megfordíthat. Egyetlen szavazat is számít! Az Ön voksa is döntő lehet!

Október 13-án, vasárnap szavazzunk! Legyen ez egy családi program! Mutassunk példát a gyerekeinknek, unokáinknak felelősségvállalásból, lássák, hogy van véleményünk, azt demokratikus módon képviselni tudjuk, és hiszünk abban, hogy ez számít is!

(Csányi József polgármester)

Címkék: szavazás, szavazzunk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.