Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Október 09. 08:12, szerda | Helyi
Forrás: Csányi József polgármester

Vasárnap választunk

Vasárnap választunk

Most csak öt év telt el az előző választások óta és október 13-án, vasárnap ismét választunk.

Ezúttal az a tét, hogy kiknek a kezébe tesszük a következő fél évtizedre szeretett városunk, lakóhelyünk, otthonunk sorsát. Dönthetünk szimpátia vagy politikai meggyőződés alapján, vélt vagy valós erényeket jutalmazva, hibákat büntetve … Vagy egyszerűen csak azért, mert van véleményünk, és azt – legalább a szavazófülke magányában – képviselni kívánjuk. Tulajdonképpen mindegy miért tesszük, de tegyük meg! Menjünk el vasárnap választani!

Az összes választás közül az önkormányzati szavazás érinti talán a leghúsbavágóbban az átlagember életét és mindennapjait. A voksolók többségének akarata dönti el a polgármester és az ő közvetlen munkatársai, az önkormányzati képviselők személyét.

Aki nem szavaz, lemond arról, hogy befolyása legyen a végeredményre. Lemond arról, hogy befolyása legyen a város fejlődésére, közhangulatára, fejlesztéseire. Hogy milyen irányban folytatódik Félegyháza története.

Az élet számos alkalommal bebizonyította már, hogy nincsenek előre lefutott játszmák. A meccs végeredménye egészen addig változhat, amíg le nem fújják. Egy gól mindent megfordíthat. Egyetlen szavazat is számít! Az Ön voksa is döntő lehet!

Október 13-án, vasárnap szavazzunk! Legyen ez egy családi program! Mutassunk példát a gyerekeinknek, unokáinknak felelősségvállalásból, lássák, hogy van véleményünk, azt demokratikus módon képviselni tudjuk, és hiszünk abban, hogy ez számít is!

(Csányi József polgármester)

Címkék: szavazás, szavazzunk

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 21. 14:01, hétfő | Helyi

Lehet, hogy különcök, de helyén van a szívük

Több mint nyolcszázezer forintot gyűjtöttek a kiskunfélegyházi tetoválófesztivál résztvevői október 19-én a kecskeméti újszülöttosztály részére.

2019. Október 21. 08:39, hétfő | Helyi

NAV ellenőrzés Félegyházán

A NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatósága ellenőreinek jelenlétére lehet számítani október 22-én, kedden Kiskunfélegyházán.

2019. Október 20. 15:09, vasárnap | Helyi

Hétfőtől eSzemélyihez is hozzárendelhető a vasúti bérlet

Október 21-től a MÁV vasúti bérletei hozzárendelhetők az új típusú – 2016. január 1-től kibocsátott – személyazonosító igazolványhoz, az eSzemélyihez – közölte a MÁV Zrt. vasárnap.

2019. Október 20. 15:04, vasárnap | Helyi

Kalocsán maradt alul a P&P KHTK

Kalocsán a Gézengúz UKC otthonában vendégszerepelt a P&P Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabdacsapata a megyei bajnokság 6. fordulójában.