Városlista
2020. február 29, szombat -

Hírek

2019. Október 09. 08:12, szerda | Helyi
Forrás: Csányi József polgármester

Vasárnap választunk

Vasárnap választunk

Most csak öt év telt el az előző választások óta és október 13-án, vasárnap ismét választunk.

Ezúttal az a tét, hogy kiknek a kezébe tesszük a következő fél évtizedre szeretett városunk, lakóhelyünk, otthonunk sorsát. Dönthetünk szimpátia vagy politikai meggyőződés alapján, vélt vagy valós erényeket jutalmazva, hibákat büntetve … Vagy egyszerűen csak azért, mert van véleményünk, és azt – legalább a szavazófülke magányában – képviselni kívánjuk. Tulajdonképpen mindegy miért tesszük, de tegyük meg! Menjünk el vasárnap választani!

Az összes választás közül az önkormányzati szavazás érinti talán a leghúsbavágóbban az átlagember életét és mindennapjait. A voksolók többségének akarata dönti el a polgármester és az ő közvetlen munkatársai, az önkormányzati képviselők személyét.

Aki nem szavaz, lemond arról, hogy befolyása legyen a végeredményre. Lemond arról, hogy befolyása legyen a város fejlődésére, közhangulatára, fejlesztéseire. Hogy milyen irányban folytatódik Félegyháza története.

Az élet számos alkalommal bebizonyította már, hogy nincsenek előre lefutott játszmák. A meccs végeredménye egészen addig változhat, amíg le nem fújják. Egy gól mindent megfordíthat. Egyetlen szavazat is számít! Az Ön voksa is döntő lehet!

Október 13-án, vasárnap szavazzunk! Legyen ez egy családi program! Mutassunk példát a gyerekeinknek, unokáinknak felelősségvállalásból, lássák, hogy van véleményünk, azt demokratikus módon képviselni tudjuk, és hiszünk abban, hogy ez számít is!

(Csányi József polgármester)

Címkék: szavazás, szavazzunk

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 28. 17:40, péntek | Helyi

Megnyílt a diákok külföldi nyelvtanulási programjának pályázati felülete

Már lehet online pályázniuk a külföldi nyelvtanulási programra diákoknak és iskolai csoportoknak – tájékoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma pénteken.

2020. Február 28. 11:03, péntek | Helyi

Nem szabad még eltenni a vastag télikabátot!

Az időjárás-előrejelzés szerint február legutolsó napjaira visszatér a hó - és vele együtt az erős széllökések is.

2020. Február 28. 10:58, péntek | Helyi

Nébih: baj van a sajtkrémekkel

Harmincegy kenhető sajtkészítményt vizsgált legújabb Szupermenta terméktesztje során a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

2020. Február 27. 15:38, csütörtök | Helyi

Lottólázban ég az ország

Az egész ország lottólázban ég, hiszen a múlt héten sem volt telitalálatos szelvény, így minden eddigi rekordot megdönt az ötös lottó várható főnyereménye.