Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Október 21. 14:02, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Verekedésbe keveredtek a Prémium Médiaválogatott tagjai - FOTÓK+VIDEÓ

Verekedésbe keveredtek a Prémium Médiaválogatott tagjai - FOTÓK+VIDEÓ

Hazánk legkiválóbb K-1 és Muaythai versenyzői vívnak egymással mérkőzéseket november 7-én a Madárfészek Akadémia csarnokában.

Az esemény felvezetéseként ellátogatott a Perfect Fight Clubba egy edzésre a Prémium Médiaválogatott néhány tagja, akik ki is próbálhatták ezt a sportágat a rendezvény résztvevőivel Kiss Balázzsal, Szána Patrikkal, Bereczki Dominikkal és Horváth Dominikkal. Az eseményen természetesen nem szállnak majd ringbe, de miden sportot szeretnek, így ezzel is megismerkedtek.

A küzdősport olyan, mint a tánc állapította meg Beleznay Endre, miután kipróbálta a Muaythai-t.

„Korábban próbálkoztam én is a karatéval, de be kell vallanom, hogy nekem ez már csak azért sem megy, mert mindig megsértődöm, ha megütnek – mondta a színész. – Komolyra fordítva a szót: ilyen mozgást ritkán csinálok, de szívesen teszem. Ha olyan szerepet kapnék, amihez ez kell, akkor mindennap edzenék és készülnék. Edzés képen mindenkinek jó a küzdősport, mert jót tesz a fizikai állapotnak. Nagyon jó ez, mert az ember rájön, hogy miként tudja kontrollálni a testét.”

A színésznél otthonosabban érezte magát a ringben Katus Attila aerobic világbajnok, aki egy szárkapocs csonttörés után lábadozva is bevállalta a K1-et.

„Nem tudtam ellenállni a meghívásnak, mert imádok mozogni és csodás sportolókkal találkozhattam. Sok hasonlóságot mutat a tornasport a küzdősporttal, hiszen erőre, pontosan kivitelezett dinamikus mozgásra, lazaságra, valamint kiváló állóképességre van szükséges mindkét sportág esetében. Persze, ha egy igazi meccsen kerülnék be a ringbe, akkor bajban lennék, mert most még elszaladni sem tudok, de nagyon nagy élmény volt számomra, hogy a sportág legjobbjaival edzhettem együtt.”
„Tudni kell, hogy én minden nap sportolok, de ez a mozgás még nekem is fárasztó volt. A barátaimmal hoztuk létre a hazai küzdősportok jelentős részét. Annak idején többen együtt hívtuk életre a hazai utcaharcos rendezvényeket, vagyis azt gondoltam, hogy képben vagyok, de be kell vállani, hogy az a néhány kombináció, amit meg kellett valósítanom még nekem is kemény volt. Ezek a sportok fegyelemre nevelnek, így mindenkinek javaslom, hogy kezdjen bele. November 7-én mindenki látogasson el a Madárfészekbe, nézze meg Kiss Balázs és Mihajlov Dávid meccsét a Superfight Seriesben.” – mondta el Vajtó Lajos

Keller József kőkemény futballista volt korábban, de a Ferencváros egykori játékosának is kemény pillanatokat kellett átélni. „Jó hangulatban telt az edzés. Tőlem és a labdarúgástól is messze áll ez a sport, de nem árt, hogy kipróbáltuk ezt is. A foci mellett is lehet ezt űzni akár, hiszen állóképesség szempontjából mindenkinek jót tesz.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.