Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2014. Október 09. 14:48, csütörtök | Helyi
Forrás: Police.hu

Visszaadták a kiskunfélegyházi rendőrök a kerékpárt a tulajdonosának

Visszaadták a kiskunfélegyházi rendőrök a kerékpárt a tulajdonosának

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztálya.

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztálya. Kiskunfélegyházán egy üzlet előtti járdán letámasztott, lakattal lezárt női vázas, zöld színű kerékpárt október 7-én 16 óra és 16 óra 15 perc közötti időben valaki eltulajdonította.
A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály beosztottjai, Dr. Szűcs Elvira Adrienn r. fhdgy. és Csöndes Mihály r. tőrm. szolgálatteljesítésük során 23 óra 40 perckor állampolgári bejelentés alapján megjelentek egy kiskunfélegyházi utcában. A bejelentés arról szólt, hogy egy férfi egy kerékpár mellett térdel, és mintha fűrészelné a rajta lévő láncot. A rendőrök kiérkezésekor a bejelentő által látott férfi már nem volt ott, de a két nyomozó egy ház udvarán elrejtve megtalálta a nap folyamán ellopott kerékpárt. A közelben igazoltatták K. István 37 éves kiskunfélegyházi lakost, majd gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során a bűncselekmény elkövetését elismerte, szabadlábon védekezik. A nyomozók lefoglalták a kerékpárt, egy fűrészlapot és egy fogót, amelyet K. István a kerékpárlopáshoz használt. A sértett a kerékpárját a bejelentését követően 17 órával később visszakapta.

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 10:25, szerda | Helyi

Oldott hangulatban, lelkesen

A Batthyany Lajos Általános Iskolában április végén rendezték meg a nyolcadik iskola-előkészítő foglalkozást a nagycsoportos óvodások számára.

2024. Május 08. 10:22, szerda | Helyi

Nemzetközi gitárfesztivál

Lengyel Réka a Bécsi Nemzetközi Gitárfesztiválon szerepelt.

2024. Május 07. 10:00, kedd | Helyi

Matematikával folytatódott az írásbeli érettségi

Matematikával folytatódott kedd reggel 9 órától az írásbeli érettségi.

2024. Május 07. 09:50, kedd | Helyi

A sok cukor és koffein a vizsgázók ellensége

A sok kávé és energiaital, illetve a cukros ételek és italok inkább rontják a vizsgára készülők teljesítményét.