Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2014. Március 12. 08:24, szerda | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Vona Gábor Félegyházán

Vona Gábor Félegyházán

Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje volt a vendég március 7-én a párt helyi szervezetének.

Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje volt a vendég március 7-én a párt helyi szervezetének. Az ipartestület székházában megtartott összejövetelen először Kollár László országgyűlési képviselő-jelölt mutatkozott be és ismertette a választókerületéhez kapcsolódó elképzeléseket. Ezt követően a pártelnök az országos programot ismertette a megjelentekkel.

Vona Gábor elmondta, hogy pártja elsőként fogalmazta meg konkrét választási programját, amely mindenki számára elérhető, nyomtatott formában éppúgy, mint az interneten. Ebben minden fontos kérdésről kifejtik a Jobbik álláspontját. Ismertették programjukat, hogy mit szeretnének megvalósítani kormányra kerülésük esetén. Kifejtette: pártja vallja, hogy a mostaninál igazságosabb társadalom építhető, amennyiben létezik hozzá hiteles politikai akarat, a megvalósításhoz szükséges következetesség. Elfogadhatatlan számukra, az olyan uniós tagság, amely nemzeti függetlenségünk végzetes megcsonkításával jár. Nem tartható tovább, hogy a gazdagok és szegények életszínvonala között fényévnyi a távolság.

A kampánnyal kapcsolatosan is megfogalmazta az álláspontjukat. Pártja nem csatlakozik az alacsony szintű sárdobáláshoz. Elmondják a kemény üzeneteiket akár a Fidesz, akár az MSZP politikájáról. Legfontosabb üzenetük azonban az, hogy „mi ezt sokkal jobban tudnánk csinálni”. Véleménye szerint a pártot több ponton is próbálják akadályozni a sikeres választási eredmények elérésében. A Jobbiknak azonban az a dolga, hogy ilyen körülmények között is a győzelemért küzdjön.

H. S.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 14:32, hétfő | Helyi

Megérkeztek az iskolákba a gyerekek digitális fejlődését elősegítő laptopok

Folytatódik a 2022. tavaszán megkezdett tanulói notebook kiosztási program.

2024. Május 12. 19:07, vasárnap | Helyi

Egyházközségi majálisnak adott otthont a Parkerdő

Mint minden évben, idén is megrendezte majálisát az Ótemplom és a Szent István templom közössége május 11-én (szombaton).

2024. Május 12. 09:49, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. május 12. – Urunk mennybemenetele főünnep

2024. Május 12. 09:47, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. május 12. - URUNK MENNYBEMENETELE