Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2017. Május 28. 07:50, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Zeneszóval csalogatták a leendő diákokat

Zeneszóval csalogatták a leendő diákokat

Az Alapfokú Művészeti Iskola családi napot rendezett a város főterén május 27-én, ahol valamennyi tanszak növendékei és tanárai is bemutatták tudásukat, tehetségüket.

A rendezvényen lehetőség nyílt arra is bárkinek, hogy megismerkedjen a hangszerekkel, kezébe vegye, kipróbálja. Segítő kezet is kaptak hozzá, akik komolyabban szerettek volna belemélyedni a zeneszerszámok kezelésébe, vagy éppen kérdéseik fogalmazódtak meg a hangszerek tüzetes átvizsgálását követően.
De nemcsak a muzsika kedvelőinek nyújtott remek kikapcsolódási lehetőséget a rendezvény, hanem minden gyermeknek, aki rajzolni, korongozni szeretett volna.
A táncos lábúak pedig egy közös mulatságba is bekapcsolódhattak, melyhez nem kellett más, csak jó hangulat és elhatározás.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)

2024. Május 17. 09:46, péntek | Helyi

A MÁV kérése - Ha pünkösdkör utazik, váltsa meg már most vonatjegyét!

Május 19-én, vasárnap az ünnepnapi, 20-án a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok, 21-én pedig már a megszokott munkanapi menetrend érvényes.