Városlista
2020. augusztus 11, kedd - Zsuzsanna

Képek | Közélet

Két félegyházi diáklány lett a pék szakma kiválósága

2020-03-13 19:07:39

A Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola rendezhette meg idén a Pék és az Édesipari Termékgyártó Szakma Kiváló Tanulója versenyt.

A háromnapos rendezvény március 4-én (szerdán) vette kezdetét az ünnepélyes megnyitóval, majd ugyanezen a napon már megkezdődött a gyakorlati és az elméleti verseny is.
Csütörtökön szintén elméleti és gyakorlati feladatokon kellett átküzdenie magát a versenyben részt vevő harmincnégy diáknak. Végül március 6-án (pénteken) a Városháza dísztermében ünneplőbe bújva, izgatottan várták az eredményhirdetést felkészítő, illetve kísérő tanáraikkal együtt. Az aulában pedig bárki megcsodálhatta a fiatalok versenyen készített remekműveit.

(Képek: Fábián Adrienn)

Két félegyházi diáklány lett a pék szakma kiválósága
Két félegyházi diáklány lett a pék szakma kiválósága Két félegyházi diáklány lett a pék szakma kiválósága Két félegyházi diáklány lett a pék szakma kiválósága Két félegyházi diáklány lett a pék szakma kiválósága Két félegyházi diáklány lett a pék szakma kiválósága Két félegyházi diáklány lett a pék szakma kiválósága Két félegyházi diáklány lett a pék szakma kiválósága Két félegyházi diáklány lett a pék szakma kiválósága Két félegyházi diáklány lett a pék szakma kiválósága Két félegyházi diáklány lett a pék szakma kiválósága Két félegyházi diáklány lett a pék szakma kiválósága Két félegyházi diáklány lett a pék szakma kiválósága Két félegyházi diáklány lett a pék szakma kiválósága Két félegyházi diáklány lett a pék szakma kiválósága Két félegyházi diáklány lett a pék szakma kiválósága Két félegyházi diáklány lett a pék szakma kiválósága Két félegyházi diáklány lett a pék szakma kiválósága Két félegyházi diáklány lett a pék szakma kiválósága Két félegyházi diáklány lett a pék szakma kiválósága Két félegyházi diáklány lett a pék szakma kiválósága Két félegyházi diáklány lett a pék szakma kiválósága Két félegyházi diáklány lett a pék szakma kiválósága Két félegyházi diáklány lett a pék szakma kiválósága Két félegyházi diáklány lett a pék szakma kiválósága