Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Október 17. 14:21, hétfő | Helyi sport
Forrás: bacskiskunfoci.hu

Begyűjtötte a három pontot a KHTK

Begyűjtötte a három pontot a KHTK

Zsinórban negyedik győzelmét szerezte a félegyházi együttes.

Lajosmizsei VLC – Kiskunfélegyházi TKH 1 – 3 (0-1)

Lajosmizse
Vezette: Rácz Béla (Pataki Győző, Tóth Ferenc)

Lajosmizsei VLC: Varga – Dóka Z., SPIEGELBERGER, Csorba (Háry 55.), Rónyai, ÁRVA, Fekete, Palotai, Dóka D., Sajó, JUHÁSZ. Vezetőedző: Árva Zsolt.

KHTK: Tóth P. – Golovics, DOBOSI, VALKAI, Kadosa, Tóth I. (Polgár Sz. 83.), SÁNDOR, PALÁSTI (Vojtovics 85.), Katona B., Zs. Juhász (Pék 71.), MEDGYESI. Vezetőedző: Szabó István.

Gólszerzők: Spiegelberger (66.) illetve Tóth I. (3.), Palásti (56.), Katona B.(92.)

A vendégek kezdték jobban a mérkőzést, mivel már a 3. percben megszerezték a vezetést. Medgyesi László jobbról ívelt a kapu elé, Tóth István érkezett és a kapu bal oldalába fejelt, 0-1.
A félidő végéig kiegyenlített játék alakult ki, a vendégek többet birtokolták a labdát, helyzetek is voltak, de több gól már nem esett.

Szünet után továbbra is a félegyháziak akarata érvényesült, sok veszélyes akciót vezettek és az 56. percben egy kapu elé ívelt labdát Medgyesi lefejelte az érkező Palásti László elé, aki 12 méterről lőtt a léc alá, 0-2.
A Lajosmizse nem adta fel, mindent elkövettek, hogy gólt szerezzenek. A 66. percben egy labdaszerzést követően Spiegelberger Tamás kozmetikázott az eredményen, 1-2.
Izgalmasan alakult a hajrá, mindkét együttes előtt voltak lehetőségek. A mérkőzés 92. percében minden eldőlt, mivel Katona Balázs egy kipattanó labdából talált a hálóba, 1-3.

A mérkőzés összképe alapján elmondható, hogy a Lajosmizse méltó ellenfele volt a rutinosabb játékosokból álló vendégeknek, akik végig kézben tartották a mérkőzést, és ilyen arányban is megérdemelt győzelmet arattak.

Edzői értékelések:

Árva Zsolt, Lajosmizsei VLC: Egy kicsit csalódott vagyok a végeredmény végett. Több volt ebben a mérkőzésben, helyenként méltó ellenfelei voltunk a félegyházi csapatnak. Gratulálok ellenfelünknek a három pont megszerzéséhez.

Szabó István, KHTK: Teljesen megérdemelt a győzelmünk, sokkal több góllal kellett volna nyerni, magunknak tesszük nehézzé az ilyen mérkőzéseket, amikor a semmiből kapunk gólt. Helyenként jól is játszott a csapat, szeretnénk ezt a győzelmi szériát folytatni, készülünk a következő fordulóra.

U-19-s csapatok találkozóján:
Lajosmizsei VLC – Kiskunfélegyházi HTK-FTSI 1 – 5 (1-2)

Góllövők: Patai Zsolt Csaba illetve Magony László (2), Csertő Bence, Csertő Gábor, Kun Dániel (öngól)

V. F.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.