Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Március 20. 20:00, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Döntetlennel zárult a szomszédvári rangadó

Döntetlennel zárult a szomszédvári rangadó

A végeredmény már az első félidő végén kialakult.

Kiskunfélegyházi HTK – Kunszállás SE 1 – 1 (1-1)

Kiskunfélegyháza, 200 néző.
Vezette: Szűcs Gábor (Katona György, Markó László)

KHTK.: Tóth P. – Dobosi, Mizsei F., Szabó A. (Juhász 46.), Medgyesi, Sándor, Tóth I., Marsa (Mizsei A.), Katona B., Palásti, Zs. Juhász. Vezetőedző: Szabó István.

Kunszállás SE: Gyenes – Dr.Kövecs, Zsámboki, Bertus, Szalai, Polyák (Tábi 88.), Tóth D., Lapsánszki (Kertész G.), Hatvani, Kulcsár, Kertész Á. Játékos-edző: Kertész Gábor.

Góllövők: Zs. Juhász (44.) illetve Polyák (12.)

A mérkőzés kezdése előtt gyászszünettel emlékeztek játékosok és szurkolók a héten elhunyt Bagdi Istvánra, a KHTK volt sportvezetőjére.

Ősszel a félegyháziak nyertek a Kunszállás otthonában, de a mai mérkőzés más forgatókönyv szerint alakult.
A hazaiak nagy nyomás alá helyezték a vendégek kapuját, sorra dolgozták ki helyzeteiket, de a befejezések nem sikerültek. A Kunszállás szervezetten védekezett és egy kontrából vezetéshez jutottak a 12. percben Polyák Sándor találatával. A gól megfogta a hazaiakat, sőt a vendégek előtt még volt ígéretes lehetőség gólszerzésre.
A hazai csapat nagyon igyekezett, de egalizálni csak a 44. percben tudott, Marsa Levente beadását Zs. Juhász István bólintotta a kapuba, 1-1.

A második félidőben nagy erőket mozgósított a hazai együttes, de sok hiba csúszott játékukba, a Kunszállás hősiesen védekezett. Kétszer is megvolt a gólszerzési lehetőség a címvédő előtt, de Gyenes kapus és a sűrű védelem állták a rohamokat.

A mai összecsapáson a KHTK győzelemre készült, a szép számú publikum is várta a sikert, de ellenfelük szervezett védekezésével nem tudtak megbirkózni, így döntetlennel zárult a mérkőzés.

Szabó István (KHTK): Kilenc hete edzünk, de csak második alakalommal voltunk füves pályán, ez nyilván rányomta bélyegét játékunkra. Pontatlanok voltunk ma, megvoltak a,lehetőségek, de nem tudtuk a legjobb helyzeteket sem kihasználni. Ellenfelünk kontrából vezetést szerzett, így hátrányból egy pontra futotta. Győzelemre készültünk ma, sajnálom a kilátogató szurkolókat, szerettünk volna szép napot szerezni nekik.
Valkai Tamás hamarosan visszatér a csapatba, ami fontos lehet a későbbiekben. A játékosok szeretnék megnyerni a bajnokságot, ezzel a teherrel éltek három év óta, fájó az elveszített két pont, készülünk a Kecskemét elleni mérkőzésre.

Kertész Gábor (Kunszállás): Úgy érzem, megérdemeljük az egy pontot, bár ha a Félegyháza kihasználja helyzeteit, akkor nagyobb arányú hazai siker születik. Vezetést szereztünk, a második gólhoz is közel álltunk, de Lapsánszki Tamás fejese nem talált kaput. A címvédő beszorított minket, de kapusunk és a védelem jól állta a sarat. Szünetben azt mondtam a játékosoknak, akár hogy alakul a mérkőzés megsüvegelendő a mai teljesítmény. Gratulálok a hazai csapatnak is, nyerjék meg a bajnokságot.

U-19-s mérkőzésen:
Kiskunfélegyházi HTK-FTSI – Kunszállás SE 3 – 1 (3-1)
Gólszerzők: Patyi Roland (2), Papp Krisztián illetve László Imre Alex

Címkék: foci, gól, hazai csapat, KHTK, meccs

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:54, péntek | Helyi sport

Koppányok áprilisa a hagyomány, a kultúra és a sport körül

2024 április 21-én rendezte soron következő versenyét a gúnyhatáron túli Horgoson a Magyarkanizsai Íjász Kör.

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.