Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Szeptember 24. 14:11, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

A Tiszakécske jutott tovább a Kupában

A Tiszakécske jutott tovább a Kupában

A Bács Megyei Kupa 3. fordulójában a bajnokság két hibátlan csapata találkozott Tiszakécskén.

DUNA Aszfalt TVSE – Kiskunfélegyházi HTK 3 – 1 (1-1)

Tiszakécske: 2015.09.23-szerda 16: 00, 200 néző.

Vezette: Tóth Csaba (Molnár Alex, Juhász Andor)

TVSE: Ladányi – Háda (Szabó L. 35.), Oláh, Farkas, István (Juhász 46.), Nagy (Káli 65.), Sztehlik, Dos Reis Teixeira, Szabó D., Bene (Bagi I.70.), Kalmár. Vezetőedző: Nyilas Elek.

KHTK: Tóth P. (Jelen 88.) – Golovics, Forgó (Valkai 67.), Sándor, Mizsei F., Némedi, Szabó A.(Bagi F.76.), Polgár Sz., Szabó T.(Páli 82.), Tóth I., Mizsei A. Vezetőedző: Némedi Norbert, Edző: Kádár Tamás.

Gólszerzők: Szabó D.(15.), Bene (48.), Dos Reis Teixeira (58.) illetve Polgár Sz.(22.)

A sorsolásból adódóan a 3. fordulóban összetalálkozott a megyei I. osztály két hibátlan csapata. A rangos összecsapást nagyon sok hazai és vendégszurkoló választotta.

A hazaiak gyors labdajáratással igyekeztek meglepni ellenfelüket, de a félegyházi együttes jól megszervezte védekezését. A csapatok nagyon igyekeztek, voltak helyzetek mindkét oldalon.

A 15. percben a hazaiak megszerezték a vezetést, középről előreívelt labdát Kalmár visszafejelte, érkezett Szabó Dávid, és 17 méterről a jobb alsóba talált, 1-0.

A vendégek nem törtek meg, igyekeztek labdát szerezni és válaszolni, ami a 22. percben össze is jött. Némedi elcsípett egy labdát a középpályán, nyugodtan tört előre, pontos labdát adott a jobb oldalon futó Polgár Szabolcsnak, aki egyet tolt a játékszeren, és 8 méterről a balalsóba helyezett, 1-1.

Az első játékrész további része kiegyenlített küzdelmet hozott, a hazaiak lendülete is csökkent a szervezetten játszó vendégek ellen.

Szünet után lendületesebbek lettek a hazaiak, sorozatban vezették támadásaikat és a 48. percben egy baloldali elfutás végén Bene Mihály éles, lapos lövést küldött kapura, ami a jobbsarokban landolt, 2-1.

Továbbra is nagy lendülettel rohamozott a TVSE, agresszívebbek lettek, megnyerték a párharcokat, több esetben gólhelyzetig jutottak, de Tóth Péter bravúrokat mutatott be és mentett ziccer helyzetekben.

A sorozatos hazai támadások az 58. percben újabb gólt eredményezett a vendéglátóknak, Dos Reis Teixeira kapott pontos átadást a tizenhatoson belül, lefordult védőjéről és biztosan helyezett a hálóba, 3-1.

A mérkőzés további részében mindkét oldalon voltak lehetőségek, a félegyházi csapat is hajtott, hogy zárkózzon, de két esetben is elhibázták lehetőségeiket.

Izgalmas mérkőzést láthattak a drukkerek a mai mérkőzésen. Az első félidő kiegyenlített játéka után a második félidőben fölénybe került a Tiszakécske. Lendületesebb lett játékuk, rengeteg gólhelyzetet teremtettek, amiből kettőt értékesítettek, megérdemelten nyerték meg a találkozót és jutottak a 4. fordulóba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.