Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Január 23. 13:31, csütörtök | Helyi
Forrás: BMRFK

Fémcsavarokat állítottak az úttestre

Fémcsavarokat állítottak az úttestre

Közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti egy 15 és egy 16 éves lakiteleki lakos fiatalember ellen.

Közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti egy 15 és egy 16 éves lakiteleki lakos fiatalember ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a két fiú január 21-én 19 óra 15 perckor Lakitelek külterületén, a Tiszakécske felé vezető 4625-ös számú út 42.150 méterszelvényénél 41 darab 4 centiméter hosszúságú és 4 milliméter átmérőjű fém facsart a talpára állítva elhelyezett keresztben az úttesten, majd távolabb megbújva figyelték az eseményeket. Rövid időn belül két Tiszakécske irányába haladó személygépkocsi hajtott rá a csavarokra, melynek következtében a járművek 1-1 gumiabroncsa defektet kapott. Az eset következtében személyi sérülés nem történt. A helyszínre érkező rendőr azonnal eltávolította az úttestről a veszélyes tárgyakat és a közlekedésrendészeti osztály munkatársaival együtt megkezdték a gyanúsítottak felkutatását. A beszerzett adatok alapján két órán belül azonosították és elfogták a kamasz fiatalokat. A terheltek kihallgatásukkor beismerték tettüket, azonban arra magyarázatot nem tudtak adni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:11, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. május 5. - SZENT ISTVÁN TEMPLOM

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Köszöntjük az Édesanyákat és Nagymamákat

Nagyon sok boldogságot kívánunk minden Édesanyának és Nagymamának az alábbi verssel:

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.