Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Június 23. 10:03, csütörtök | Helyi
Forrás: hirado.hu

Idén nem lesz új iPhone

Idén nem lesz új iPhone

A rossz hírt a megbízható cupertinói belső informátorokkal rendelkező Wall Street Journal és a VentureBeat szivárogtatta ki.

Ismert, hogy az Apple a kezdetektől kétéves frissítési ciklusokban újítja meg az iPhone-t: egyik évben az előző évi csiszoltabb változata, a következőben pedig a valóban új modell landol a piacon. Tavaly volt a ráncfelvarrás éve: a készülék gyakorlatilag megegyezett az elődjével, csak dögösebb hardvert, nyomásérzékeny kijelzőt és nagyobb felbontású kamerát kapott.

Idén jönne a nagy megújulás: az említett források szerint azonban ez elmarad.

Annak fényében, hogy az első negyedévben az Apple kénytelen volt – történetében először – visszaesést jelenteni, bevétele és részvényeinek árfolyama csúnyán esett, a frissítés elmaradása nem túl bíztató hír. Még ha Tim Cook Apple vezérigazgató fényes jövőről beszélt is a nagyérdeműnek, a számok romlanak.

A VentureBeat arról ír, hogy az idei modellben a legnagyobb változás a 3,5 milliméteres fülhallgató jack dugó likvidálása (a The Verge az ötletet egyszerűen felhasználóellenesnek és ostobának nevezi), egy villámtöltő, az OLED kijelző, s az üvegből készült hátlap lesz.

Mivel a piac azt várja az új 7-estől, hogy az visszalendíti majd az emelkedő pályára a presztizskészüléket, ha a híresztelések igaznak bizonyulnak, folytatódhat a az iPhone-ok lassuló eladási tendenciája.

Címkék: elmarad, iphone, megújulás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.