Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Szeptember 07. 08:12, hétfő | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

KHTK győzelem a szomszédvári rangadón

KHTK győzelem a szomszédvári rangadón

A megyei I. osztályú bajnokság 4. fordulójában Kunszállásra látogatott a félegyházi csapat. Izgalmas csatát vívtak korábban egymással a felek, sok vendégszurkoló választotta a kunszállási kirándulást.

Kunszállás SE – Kiskunfélegyházi HTK 0 – 5 (0-3)

Kunszállás, 200 néző
Vezette: Béleczki László (Fődi Flórián, Juhász Andor)

Kunszállás: Gyenes – Tóth D., Vincze, Lapsánszki, Jókai, Pöszmet Zs., Lóczi, Szalai, Pöszmet T., Kiss (Dr. Kövecs 71.), Kertész Á. Vezetőedző: Kertész Károly.

KHTK: Tóth P. – Golovics, Sándor (Némedi 56.), Valkai, Mizsei F., Palásti, Ábel, Mizsei A. (Tóth I. 70.), Szabó A. (Zs. Juhász 76.), Katona B.(Szabó T. 80.), Csurka. Vezetőedző: Némedi Norbert.

Gólszerzők: Katona B.(5., 7.), Csurka (34.), Mizsei A.(69.), Palásti (82.)
Jók: senki illetve Katona B., Sándor, Palásti, Csurka.
Sárga lap: Vincze, Pöszmet T., Kertész Á. illetve Mizsei A., Csurka.

A vendégek igen jól kezdték a mérkőzést, hiszen már az 5. percben betaláltak. Gyors jobboldali támadás után a beadásra Katona Balázs érkezett és egyből a bal alsóba helyezett, 0-1. Nyomasztó fölényben játszottak a vendégek, két perc elteltével újabb gólt szereztek, Csurka átadását ismét Katona Balázs értékesítette, 0-2.
A félegyházi csapat nagy kedvvel szőtte támadásait, a középpályát gyorsan átjátszottak, igyekeztek hibára kényszeríteni ellenfelüket. A 34. percben növelték előnyüket, Palásti Sándor nagy erejű távoli lövését a hazaiak kapusa csak kiütni tudta, a lepattanót Csurka Ádám váltotta gólra, 0-3.

Szünet után további vendég gólokat vártak a félegyházi szurkolók, de erre még várni kellett, mivel a hazaiak védekezése szervezettebb lett. A magabiztos vezetés birtokában a vendégek egy kicsit visszavettek a tempóból, pontos adogatásokkal uralták a játékot, helyzetekig is eljutottak, de előnyüket csak a 69. percben tudták növelni. Ígéretes helyről szabadrúgáshoz jutottak, Mizsei Adrián lövése a sorfalról lepattant, pontosan Mizsei elé, aki egyből hatalmas lövést küldött a bal alsóba, 0-4. A mérkőzés harájában a hazaiak előtt is volt lehetőség, de Pöszmet Tamás lövését Tóth Péter könnyedén megfogta.
A mérkőzés ötödik találata a csapatkapitány, Palásti Sándor érdeme, egy lecsorgó labdát megszerzett, kilépett a védők között, elfektette a kapust, és nagy nyugalommal helyezett a hálóba, 0-5.

A mérkőzés összképe alapján elmondható, hogy a Kunszállás együttese nem tudta megnehezíteni a vendégek játékát. A félegyházi csapat szervezett játékot mutatott be, végig uralta a mérkőzést, megérdemelt győzelmet szerzett, négy forduló után továbbra is hibátlan.

U-19-s mérkőzés:

Kunszállás SE – Kiskunfélegyházi HTK - FTSI 2 – 4 (2-2)
Gólszerzők: Hatvani László, Harkai Gergő illetve Horváth Ábel, Tóth Gábor, Fekete Dániel, Horváth Ádám.

Varga Ferenc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.