Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Február 06. 13:48, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

Minden, ami egy álomszép esküvőhöz kell

Minden, ami egy álomszép esküvőhöz kell

Immáron nyolcadik alkalommal került megrendezésre az Esküvő Kiállítás Kiskunfélegyházán február 5-én (vasárnap). Az eseménynek a Móra Ferenc Művelődési Központ díszterme adott otthont.

Délelőtt 9 órától várták az érdeklődőket – természetesen nemcsak a házasulandókat, hanem a pusztán kíváncsiskodókat is. Kellemes vasárnapi kikapcsolódásnak bizonyult a rendezvény, mert az egész nap folyamán változó intenzitással jöttek-mentek, nézelődtek a városlakók. Volt aki kifejezetten az esküvője lebonyolításához keresett ötleteket, de olyan is, aki gondolva a közelgő Valentin-napra, válogatott az ajándékok között.

Mint ahogy azt Csikósné Fehér Irén, a rendezvény ötletgazdája és szervezője elmondta, hiánypótló ez a rendezvény városunkban, hiszen nincs sok lehetőség arra, hogy a fiatalok egy helyen meg tudják nézni az esküvői ceremóniához nélkülözhetetlen kellékeket, mint például ruhákat, tortákat, csokrokat, terítéket, sőt lehetőségük van megtekinteni a különféle éttermek speciális, alkalomhoz illő kínálatát is.

A kiállítók standjai között állandó nyüzsgés volt a nap folyamán. A színpadon megrendezett esküvői ruha divatbemutatók, valamint a gyerekek táncos bemutatói is nagyon sok érdeklődőt vonzottak. A délelőtt folyamán a Silver Step Tánc Stúdió bemutatója szórakoztatta a nagyérdeműt, a kora délutáni órákban pedig alkalmi ruha divatbemutatót láthattak a megjelentek, melyen a Mystic Day káprázatos ruháié volt a főszerep. A nap fénypontja pedig a 15 órakor kezdődő esküvői ruhabemutató volt, melyen az Anikó Esküvői Ruhaszalon mutatta be álomszép kollekcióját. Az immáron hagyományosnak számító rendezvény elmaradhatatlan része a sorsolás, melyen ezúttal a 2017-ben házasodni kívánó párok között sorsoltak ki az Andromeda Travel jóvoltából két görögországi szálláslehetőséget, mely minden bizonnyal tökéletes helyszín lesz majd a nászúthoz.

A rendezvény zárásakor Csikósné Fehér Irén rendezvényszervező örömmel konstatálta, hogy töretlen a sikere a kiállításnak. Évről-évre egyre többen látogatnak el a jeles eseményre és szerencsére a házasulandók száma is szépen gyarapodik, és elmondható hogy a híresztelésekkel ellentétben még mindig „divatja van” a házasságkötésnek.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Mozogj sokat, érezd jól magad

„Mozogj sokat, érezd jól magad” mottóval szervezte meg az MDSZ a Diákolimpia Junior Fesztivált 2024. április 17-én a Kész Aréna Sportcsarnokban az I. és II. korcsoportos gyerekeknek.

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.