Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. November 02. 12:11, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Rangadót nyert a KHTK

Rangadót nyert a KHTK

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 12. fordulójában rangadót rendeztek Kiskunfélegyházán. A listavezető a tabella második helyén álló Bácsalmás együttesét fogadta.

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 12. fordulójában rangadót rendeztek Kiskunfélegyházán. A listavezető a tabella második helyén álló Bácsalmás együttesét fogadta.
A két csapat midig izgalmas, kiélezett mérkőzéseket játszott egymással az előző bajnoki szezonokban is.

Kiskunfélegyházi HTK – Bácsalmási PVSE 1 – 0 (1-0)

Kiskunfélegyháza, 200 néző.
Vezette: Aradi Csaba (Hagymási Attila, Tóth István)

KHTK: Oroszi – Golovics, Sándor, Némedi, Szabó T., Csurka, Palásti, Vékes (Tóth I.), Katona B., Zs. Juhász (Lapsánszki), Balog Sz. Vezetőedző: Némedi Norbert, Edző: Nádasdi Péter.

Bácsalmási PVSE: Zsembery – Rudics, Stojanovic, Szávuj, Snyehola, Sovilj, Varga, Bögre, Popovic, Németh (Eckert N.), Józsa. Vezetőedző: Florin Nenad.

Gólszerző: Némedi (43.)
Jók: Golovics, Oroszi, Sándor, Zs. Juhász illetve Stojanovic, Sovilj, Popovic, Józsa.
Sárga lap: Golovics, Csurka, Balog Sz. illetve Rudics, Varga, Németh

A forduló rangadóját rendezték Kiskunfélegyházán, hiszen a tabella első és második helyezettje találkozott. Rendkívül mély talajú pálya várta a csapatokat, de ennek ellenére mindkét fél igyekezett a saját játékát kialakítani, és alkalmazkodni a körülményekhez. Az együttesek felvállalták a nyilt támadó játékot, így nagy iram, színvonalas játék alakult ki. A hazai csapat előtt voltak a nagyobb lehetőségek, többet birtokolták a labdát, a félidő második felében, szögletek, szabadrúgások jelezték a mezőnyfölényüket. A játékrész hajrájában a listavezető megszerezte a vezetést. A 43. percben Katona B. indításával Balog Sz. kapura tört, nagyerejű lövését Zsembery kapus csak kiütni tudta, a kipattanóra Némedi Norbert érkezett és elemi erővel a kapu jobb oldalába lőtt, 1-0.
Szünet után folytatódott a hatalmas küzdelem, a vendégek kicsivel aktívabbak lettek, voltak egyenlítési lehetőségeik is, de a hazai védelem megszűrte a vendég rohamokat. Ebben a játékrészben feszültebbek lettek a játékosok, a játékvezető öt sárga lapot osztott ki. A hazaiak igyekeztek minél többet birtokolni a labdát, helyzetek is voltak, de nem sikerült betalálni a vendégek kapujába.
A mérkőzés összképe alapján elmondható, hogy közönségszórakoztató, fordulatos, kemény mérkőzést játszott a két csapat. A vendégek bebizonyították, hogy nem véletlenül állnak a második helyen. A listavezető csapatként küzdött, a sok helyzetükből egyet gólra váltottak és megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

Némedi Norbert, KHTK: A Bácsalmás együttese mindig nehéz ellenfél, ezt a mai játékukkal is bebizonyították, nagyon szervezetten játszottak, nem véletlenül állnak a második helyen. Sok taktikai szabálytalanság volt, de egy rangadón ez benne van a játékban. Ma nem tudtunk úgy dominálni, mint az előző mérkőzéseken. Nagy lépést tettünk, hogy az őszi szezont az első helyen zárjuk.

Florin Nenad, Bácsalmás: A rendkívül mély talajú pálya nagyon megnehezítette mindkét csapat játékát. Mindig nagyiramú, kemény mérkőzéseket játszottunk egymással. Igazi rangadó volt, a döntetlen benne volt a játékunkban. Gratulálok a félegyházi csapatnak, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

U-21-es mérkőzés eredménye:
Kiskunfélegyházi HTK – Bácsalmási PVSE 1 – 2 (0-1)
Gólszerzők: Seres Bence illetve Nagy Zorán (2)

Varga Ferenc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.