Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2020. Április 23. 13:46, csütörtök | Helyi

Segítünk munkát találni a közelben

Segítünk munkát találni a közelben

Ingyenes munkaerőpiaci szolgáltatások révén kaphatnak segítséget álláskereső, inaktív (nem regisztrált munkanélküli) személyek annak érdekében, hogy visszataláljanak a munka világába.

A konzorcium a hozzá irányított álláskereső személyek és az általuk feltárt inaktív személyek számára lakóhelyükhöz közel biztosítanak a munkaerőpiacra való visszatérésre felkészítő szolgáltatásokat.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg: a megye 11 járási székhelyén és 12 további településen, összesen 23 helyszínen biztosít hátrányos helyzetű inaktív és álláskereső felnőttek részére tanácsadást.

Fontos: Olyan álláskereső és inaktív személyeket tudunk bevonni a programba, akik jelenleg nem rendelkeznek munkaviszonnyal, valamint a bejelentett lakcímük és/vagy tartózkodási helyük Bács-Kiskun megye területén van.

Bővebb információért látogasson el Facebook oldalunkra: https://www.facebook.com/munkaertbacsban/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.